Vincent van Ruijven marketing director Sky Radio

Vincent van Ruijven (32) is per 1 januari 2008 binnen de Sky Radio Group eindverantwoordelijk geworden voor alle marketingactiviteiten van Sky Radio 101 FM, Radio Veronica, Classic FM en TMF Radio. Dat meldt een zegsman van Sky Radio vandaag. Vincent is blij met zijn aanstelling als ‘Marketing Director’. “De Sky Radio Group omvat op dit moment een viertal ijzersterke radiomerken waarmee we zowel jonge als oudere luisteraars aan ons weten te binden. Een unieke situatie.

Vincent van Ruijven was binnen de directie van de Sky Radio Group al actief als Business Development Director. “In de afgelopen jaren heb ik de mogelijkheid gekregen het radiobedrijf van verschillende kanten te beleven“, zegt Van Ruijven. “De creatieve kant heeft mij altijd gelegen en krijgt nu de focus.

Sky Radio Groep organiseert verschillende acties. “Met een groot aantal creatieve ‘radiogekken’ binnen het bedrijf weten we spraakmakende acties neer te zetten. Van bijvoorbeeld de Radio Veronica’s ‘Tientjesactie’ tot ‘Have a nice wedding’ en de ‘Dwaze Shopmarathon’ bij Sky Radio 101 FM. Dergelijke succesacties smaken naar meer. Kortom: ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging!

Ab Trik, CEO van Sky Radio Group: “Vincent loopt al ruim negen jaar mee binnen de Sky Radio Group. Hij kent het bedrijf, de verschillende radiomerken, het luisterpu- bliek en heeft ‘radiogevoel’. Met Vincent op deze creatieve plek is de directie van de Sky Radio Group op volle sterkte en klaar voor een wederom uitdagend radiojaar.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen