Jeroen van Inkel niet blij met veranderingen Q-Music

Jeroen van Inkel is er niet blij mee dat hij in de ochtenduren van Q-Music plaats moet maken voor nieuwkomer Ruud de Wild. Dat meldt RTL Boulevard. De Wild presenteert vanaf het nieuwe jaar de ochtendshow voor Q-Music; Van Inkel verhuist waarschijnlijk naar de middag. “Hij zei: ‘Ik gun Ruud het beste, maar ik vind het wel vreemd’“, vertelt presentator van Boulevard Albert Verlinde. Van Inkel kwam er donderdag achter. “Toen zei de zender dat ze hem in de middag wilden hebben.

Afgelopen donderdag kwam de manager van Jeroen van Inkel bij Q-Music om over het nieuwe contract te praten, vertelt Verlinde. “Voor de komende jaren op de ochtend“, aldus de presentator van Boulevard. Toen zei de zender Van Inkel naar de middag te willen. “De reden ervan is dat Q-Music een heel snel groeiende zender is en die willen meer een spraakmakende ochtendshow maken.

Ruud de Wild is blij dat hij voor Q-Music ’s ochtends een programma kan maken. Bij Radio 538 was dat onbespreekbaar. “Een middagshow en een ochtendshow is een heel ander ding. Het was sowieso onbespreekbaar om de ochtend te doen, want dat was toch wel wat ik heel erg leuk vind. Daar hadden ze Edwin Evers en die doet het meer dan goed. Ik snap ook wel dat ze daar geen plaats voor gaan maken.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen