Surround Radio genomineerd voor IBC Award

De afbeelding http://www.concertzender.nl/cgi/images/logo.jpg kan niet vertoond worden, omdat ze fouten bevat.Het nieuwe radiostation Surround Radio is genomineerd voor een IBC Award. Dit is een internationaal erkende prijs op het gebied van technologische innovatie en content. De uitreiking zal op zondag 10 september 2006 plaatsvinden. Surround Radio is een initiatief van Publieke Omroep en Concertzender.

Het is het eerste radiostation ter wereld dat non-stop programmas uitzendt in surround sound. Het station is sinds oktober vorig jaar in de lucht via het web. Het team van Surround Radio heeft zich in maart ingeschreven bij de IBC Awards voor de categorie innovatie in de technologie van het leveren van content.

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen