Caz! presenteert WK WK-kijken

De afbeelding “http://home.planet.nl/~will1856/Mediakrant/kidv.JPG” kan niet vertoond worden, omdat ze fouten bevat.Radiozender Caz! presenteert het WK WK-kijken, een wedstrijd waarbij het erom gaat zo lang mogelijk, onafgebroken WK-wedstrijden te kijken. De inzet zijn twee finale kaarten voor het WK in Duitsland. Deze week vindt de selectie plaats en vanaf zondag 11 juni, met de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal, gaat het WK WK-kijken van start.

Luisteraars kunnen zich kwalificeren door deze week tijdens de programma’s Môgge Jeroen (foto), Marisa, Robert Feller en Timur Open Air een voetbalfragment te herkennen.

De halve finale wordt ’s avonds in het programma Wacht U Voor De Hond gespeeld. De kwartfinalisten verzamelen zich bij Marc de Hond in de studio waar ze een fysieke opdracht moeten uitvoeren. Wie dit het beste doet gaat door naar de finale. De finalisten nemen op zondag 11 juni plaats op de oranje-bank in de Caz! studio. Daar begint het WK WK-kijken met de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal en vanaf dat moment zullen ze non-stop alles over het WK bekijken.

Op de tijden dat er geen wedstrijden op tv te zien zijn krijgen ze oude wedstrijden voorgeschoteld. In de rust van de wedstrijden krijgen de finalisten, net als de spelers, 15 minuten pauze maar daarna moeten ze meteen weer door. Wie het langst blijft zitten, niet in slaap valt of niet om een medische reden moet opgeven wint twee kaarten voor de finale van het WK in Duitsland.Het wel en wee van de finalisten van het WK WK-kijken is te volgen in de programma’s van Caz! en op de website.

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen