Wilfred Genee krijgt reprimande: ‘Dit is C-kwaliteit, nú van de buis!’

Wilfred Genee shockeert tv-critici met de povere kwaliteit van zijn dagelijkse Vandaag Inside-quiz. Moet SBS 6 niet ingrijpen en dit programma van de buis halen? “Dit is een C-merk.”

Wilfred Genee en Bas Nijhuis © SBS 6

De mannen van Vandaag Inside zijn ook tijdens dit EK Voetbal élke dag op de buis. Ze verschijnen als de wedstrijden op het andere net zijn afgelopen, zo rond 23.00 uur. Wie eerder op de avond al in VI-sferen wil komen, kan terecht bij de Vandaag Inside Oranje Quiz. Hierin beantwoorden kijkers van VI vragen over het programma zelf. Heel gênant.

Heel armoedig

Deze quiz van Wilfred Genee is zó slecht dat de tv-critici over elkaar heen buitelen om de meest vernietigende recensies uit te spreken. Volgens de beruchte Victor Vlam is dit ‘het meest armoedige programma op de Nederlandse televisie’. “Ik schrik er gewoon van”, sneert hij. “Dit was zelfs niet goed genoeg voor de regionale omroep.”

En Victor blijkt niet alleen te staan met zijn kritiek, want Tina Nijkamp wijdt er nu haar hele Telegraaf-column aan. Zij vindt dit echt een grote misser van het VI-team, schrijft ze.

Uitmelken

Tina vindt het echt heel dom dat VI hun succes zo probeert uit te melken met een quiz over het programma zelf. “De kijker laat het compleet links liggen, er kijken nog geen 250.000 mensen. Het blijkt te veel van het goede, het uitmelken is nu uitwringen geworden.”

Inhoudelijk is het ook matig, vindt ze. “De quiz doet raar aan, omdat het in hetzelfde decor wordt opgenomen als Vandaag Inside zelf, met Wilfred Genee zittend op dezelfde plek.”

Borstklopperij

Wilfred die kijkers van VI vragen over zijn eigen programma stelt? Het lijkt wel ‘één hele grote borstklopperijshow’, sneert Tina. Er is volgens haar maar één conclusie mogelijk…

“Moet het eerder van de buis? Ik zou het als SBS6 wel overwegen, want niet alleen de kijkcijfers zijn dramatisch; dit C-merk past gewoonweg niet bij het A-merk Vandaag inside.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat SBS 6 moet ingrijpen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen