Vriendin Peter Gillis doet Gordontje, flink pissig op Hélène Hendriks

Wendy van Hout, de vriendin van Peter Gillis, doet een Gordontje. Ze is woest over de kritiek op haar zangkunsten en spreekt Hélène Hendriks erop aan. “Mijn plezier is verpest!”

Wendy van Hout en Hélène Hendriks © SBS

De groots aangekondigde muzikale comeback van Gordon was snel over toen de mannen van Vandaag Inside hem vierkant uitlachten om zijn zangkunsten. Hij blies zelfs zijn hele theatertournee af. En nu doet Wendy van Hout, de vriendin van Peter Gillis, min of meer hetzelfde. Ook zij is woest over de kritiek op haar zangkunsten.

Zangles gehad?

Wendy denkt opeens dat ze kan zingen en heeft daarom een liedje uitgebracht: Meisje van de Handel. Haar gezang is met de grond gelijk gemaakt door Ronald Molendijk in Shownieuws, maar dat heeft ze kennelijk niet gezien. Het Gillis-liefje gaat vandaag in een Instagram-post namelijk wél los op De Oranjezomer, waarin ze veel milder is aangepakt.

Hélène Hendriks besloot vorige week om het fragmentje van de zingende Wendy aan haar gasten voor te leggen. “De vrouw van Peter Gillis is een liedje gaan zingen. Ja, wat denken jullie? Heeft zij zangles gehad? Zomaar even een vraag. Zangles gehad?”

‘Echt waar!’

Helaas kreeg Hélène niet het vileine commentaar waar ze op hoopte, maar Jack van Gelder merkte nog wel op: “Die heeft zangles gekregen nadat ze dit had opgenomen! Echt waar!”

Wendy blijkt helemaal aangedaan door dit fragmentje (zie onderstaand). “Mijn liedje, iets waar ik vol enthousiasme aan begon… Compleet mijn plezier erin verpest is door die misselijke typetjes bij onder andere De Oranjezomer om nog meer negativiteit te creëren rond om alles wat wij als familie of individu doen!! Want positief zijn is zo moeilijk!”

Belachelijk

De Gillis-vriendin is helemaal over haar toeren, lezen we op Instagram. “Bedankt voor het belachelijk maken! Ik kan best wat hebben met mijn gezonde dosis zelfspot en iedereen zijn mening, maar dit… Triest!”

“En dan nog niets gezegd over de geestelijke gesteldheid van op het internet meelopende schapen! Het heeft mij verdrietig gemaakt! Het zou allemaal maar over jou gezegd en geschreven worden, walgelijk!!”

Fragment

Het fragment uit De Oranjezomer:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen