Liefje Peter Gillis wil naar Hélène Hendriks: ‘Kom dán met kritiek!’

Wendy van Hout, de vriendin van Peter Gillis, wil dat Hélène Hendriks haar uitnodigt om de show te openen. “En kom dán met je kritiek, want dan kan ik mezelf ertegen verweren.”

Hélène Hendriks en Wendy van Hout © SBS

Hélène Hendriks zorgt voor woede op de camping. De presentatrice heeft het valse optreden van het Peter Gillis-liefje Wendy van Hout laten zien in haar talkshow De Oranjezomer en daardoor is zij helemaal down the drain. Volgens Wendy is al het plezier haar ontnomen doordat Hélène en haar gasten om haar liedje Meisje van de Handel hebben gelachen.

‘Wees liever!’

Het is gewoon niet leuk van Hélène, licht Wendy toe in Shownieuws. “Wees eens wat liever voor elkaar. Voor mij is het ook een uitnodiging. Ik ging vocaal alle kanten op vanwege de zenuwen.”

Ze vervolgt: “Ik heb ook nooit beweerd dat ik een goede zangeres ben, maar ik probeer wel de leukste versie ervan te maken. Dan is het toch jammer dat je eigenlijk al 1-0 achter staat en dat programma’s dan zo lullig erover doen.”

‘Niet nodig’

Het gekke is dat Wendy nog het hardst is aangepakt door Ronald Molendijk, maar daar heeft ze dan weer geen moeite mee. “Ik kon er in eerste instantie best wel om lachen dat Ronald wegliep van de desk. Ik dacht: weet je, je laat jezelf zo hard kennen, meneer Ronald. Dat kon ik dan nog wel weglachen, want ik moet daar oprecht echt om lachen.”

Ze vervolgt: “Maar als je dan naar De Oranjezomer kijkt, dan denk ik van: ja, weet je, er zitten daar gewoon mensen aan tafel iemand helemaal kapot te praten. Dat vind ik niet nodig. Nodig me uit, dan kom ik het wel een keer live zingen en kom dán met je kritiek, want dan kan ik mezelf ertegen verweren.”

‘Ze heeft een punt’

Hélène opent haar show altijd met optredens van Nederlandse artiesten, dus daar lijkt Wendy op voor te sorteren. Shownieuws-deskundige en Ali B-knuffelaar Natacha Harlequin: “Daar heeft ze wel een punt, hè. Nodig haar dan uit, dan kan ze gewoon reageren.”

BN’er-fotograaf William Rutten: “O, dat gaan ze nu doen denk ik hoor. Die gaan haar nu uitnodigen. Dat is goede promo toch?”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen