Na mislukt optreden: vriendin Peter Gillis wordt mogelijk schrijfster

Wendy van Hout, het liefje van Peter Gillis, sluit na haar fel bekritiseerde muzikale optreden niet uit dat ze op werkgebied een nieuwe weg inslaat. “Misschien een boek schrijven.”

Wendy van Hout © SBS

Peter Gillis heeft zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout het idee gegeven dat ze kan zingen en daarom heeft ze nu een single uitgebracht: Meisje van de Handel. Haar eerste optreden is behoorlijk afgefakkeld op televisie omdat het volgens critici gewoon niet goed klinkt. Ze heeft ook pas ná dat optreden haar eerste zanglessen genomen.

Zingen voor de kost

Toch neemt Wendy het naar eigen zeggen allemaal heel serieus. “Ik pak wel door met een tweede liedje. Ik ben inmiddels al aan het oefenen. Zodra de tekst in mijn hoofd zit, ga ik de studio in. Liedjes uitbrengen, doe ik vanuit mijn eigen label. Ik heb ook geen manager. Wanneer je mij wil boeken voor een optreden, krijg je mij echt aan de telefoon.”

Ze wil zorgen dat dit past in haar gezinsleven, vervolgt ze in gesprek met de Party. “Het zingen wat ik doe, is voor mij werk. Tachtig, negentig procent van de moeders in Nederland moet gewoon werken voor de kost, zoals ik dat ook moet doen voor mijn kindjes.”

Boek schrijven

Als het toch niet wil lukken met die fel bekritiseerde muzikale carrière, dan slaat Wendy een nieuwe weg in. “Misschien zeg ik over een jaar wel nou, dat heb ik gedaan, ik stop ermee en ga een boek schrijven of een documentaire maken. Ik zie het wel, maar ik bewandel zoals gezegd mijn eigen pad en pak alle kansen.”

Past OnlyFans misschien niet wat meer bij haar capaciteiten? Net als de vorige vriendin van Peter Gillis? “Je mag altijd uitstapjes maken vind ik, maar je zal mij nóóit op OnlyFans zien, daar heb ik te veel zelfrespect voor.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de vriendin van Peter Gillis het iets te hoog in de bol heeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen