Spike minutenlang buiten adem na optreden in BLVD: ‘Zuurstof!’

Spike van Zoest, gitarist van de band Di-Rect, was gisteren echt he-le-maal buiten adem na een kort optreden in de studio van RTL Boulevard. “Nou, dat wordt een opgave straks in De Kuip.”

Daphne Bunskoek en Spike van Zoest © RTL

De Haagse band Di-Rect heeft zijn grootste concerten ooit aangekondigd, namelijk in juni 2025 in De Kuip in Rotterdam. Ze gaven gisterenavond een voorproefje in de studio van RTL Boulevard en na afloop stonden de bandleden aan de desk, tussen de megasterren van de vooravond van RTL 4, namelijk Daphne Bunskoek en Luuk Ikink.

Eén nummertje

Na het optreden was er een lang item te zien om de mannen even op adem te laten komen, maar gitarist Spike van Zoest was zelfs vijf minuten (!) later nog buiten adem. En hij moet over een jaartje twee uur lang gaan knallen in De Kuip.

Spike geeft het zelf toe als hij nogal gehaast klinkt tegen Daphne: “Ik ben nog een beetje buiten adem. Eén nummertje, hè!”

Zuurstof

Jef Willemsen, freelance mediajournalist voor onder meer De Telegraaf, vindt het zorgwekkend. “Spike (nog geen maand 40) is minutenlang buiten adem na één nummertje bij RTL Boulevard… Laten we hopen dat het een momentopname is, anders wordt dat Di-Rect-concert een opgave straks. Of een mission impossible zonder zuurstof backstage.”

Tv-kijker Lianne antwoordt daarop op X: “Is hij niet net weer vader geworden?”

Naïef

Jef vraagt zich af wat de conditie van Spike daarmee te maken heeft. “Noem me naïef, maar zit daar een causaal verband tussen? Vanwege de eventuele gebroken nachten?”

Lianne daarop: “Geen idee, maar misschien.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Tijd dat Spike van Zoest een personal trainer in de arm neemt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen