Liefje Linda de Mol maakt comeback: ‘Uiteindelijk is híj verkracht’

Jeroen Rietbergen, het liefje van Linda de Mol, maakt zijn comeback als muzikant. Hij heeft volgens Erik de Zwart álle muziek voor de nieuwe Gooische Vrouwen-serie gecomponeerd.

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen © RTL

Wat is het leven toch heerlijk makkelijk en overzichtelijk als je tot de miljardairsfamilie De Mol behoort: daar kun je namelijk helemaal niet gecanceld worden. Het OM heeft inmiddels besloten om Jeroen Rietbergen niet te vervolgen voor verkrachting, maar vóór dat sepot was hij alweer lekker aan het werk, en wel voor zijn liefje Linda de Mol.

Jeroens comeback

Hoe we dat weten? Dat verklapt zijn goede vriend Erik de Zwart in de nieuwste Weekend. “Ik vind dat hij leuke liedjes schrijft, hoor. Hij schrijft mooie muziek. Nou ja, en binnenkort is het weer te horen, hè. Bij Gooische Vrouwen natuurlijk. Daar heeft hij alles van voor gecomponeerd. Dus die comeback heeft hij alweer.”

Jeroen moet gewoon lekker doorgaan, vindt hij. “Tuurlijk. En dat is het leuke bij de Buma: een pseudoniem nemen. Dan weet niemand meer dat hij het is. En waarom niet? Hij is toch een goede muzikant? Dan moet je gewoon onder een andere naam liedjes gaan maken. Ik denk dat hij voorlopig even niet de kat op het spek moet binden.”

‘Híj is verkracht’

Erik vindt dat Jeroen uiteindelijk het grote slachtoffer is geworden van de gesponeerde misbruikzaak tegen hem. “Ik vind dat verschrikkelijk. Want uiteindelijk is híj verkracht. Zijn carrière is verkracht.”

Heeft hij met Jeroen gebeld hierover? “Nou, zo close ben ik ook weer niet met hem. Maar ik kom hem weleens tegen hoor. Ik vind dat het allemaal een soort duivelsjacht is geworden. Het heeft niks meer te maken met waar het om gaat. Ik ben niet zo voor dit soort openbare executies.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen