Hélène Hendriks krijgt kritiek van collega na bashen Gillis-liefje

Hélène Hendriks krijgt kritiek van een van haar directe collega’s bij SBS 6, namelijk Evert Santegoeds. Hij vindt het flauw hoe zij het Peter Gillis-liefje Wendy van Hout te kijk heeft gezet.

Peter Gillis, Wendy van Hout en Hélène Hendriks © SBS 6

Het voorzetje dat Hélène Hendriks heeft gegeven in haar talkshow De Oranjezomer om de zangkwaliteiten van Wendy van Hout af te kraken zet kwaad bloed. Het liefje van Peter Gillis is helemaal woest op het programma: door Hélène’s actie is het hele plezier in haar nieuwe zangcarrière weggenomen, briest ze. Ze doet dus een Gordontje.

‘Waarom nou?!’

Privé-baas Evert Santegoeds, die sinds het charmeoffensief rond Peter Gillis in mei vorig jaar helemaal dikke mik is met de realityster, leeft mee met Wendy. “Die is heel verdrietig dat haar plaatje zo afgekraakt is. Ja, waarom zou je dat doen, vraag ik me af”, zegt hij in de podcast Strikt Privé, natuurlijk wijzend op Hélène.

Je moet Wendy gewoon met rust laten, vindt de bladenmaker. “Die vrouw maakt een plaatje en dat was volgens mij inderdaad, zoals ze zelf zegt, vol met zelfspot en leuk. Maar ja, dat niet iedereen staat te applaudisseren, kun je ook niet verwachten in dit land, want je moet wel Joost Klein heten wil je echt het hele land achter je aan hebben.”

Dromen zijn bedrog

Wendy moet wel de kans krijgen om te groeien, vindt Evert. “Wendy heeft nog niet zo’n fanbase dat iedereen naar de winkel holt om dat plaatje te gaan halen. Maar mij valt ze er niet mee lastig, moet ik zeggen.”

Haar single heet Meisje van de Handel. “Het is geen Dromen Zijn Bedrog, maar dat had ze zelf ook niet verwacht denk ik. Het maakt mij niet uit dat zij een plaatje maakt. Om dat nou helemaal de grond in te gaan zitten boren…”

Zanglesjes

Collega Jordi Versteegden, sterverslaggever van De Telegraaf, springt in de bres voor Hélène. “Nou, ik heb het net even teruggekeken en het viel ook wel mee hoor. Jack van Gelder had gezegd: ‘Ze heeft pas zangles genomen nadat ze dit liedje heeft opgenomen.’”

Evert: “Ja, dat heeft ze zelf al gezegd, dus daar is moeilijk wat van te zeggen. Ik weet niet of ik iets onthul dat zo’n single niet in een keer wordt opgenomen. Dat gaat altijd in stukjes, maar als je dat straks in het land gaat zingen, moet het wel in één keer. Als je dan wat zanglesjes neemt, kan ik me dat wel voorstellen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen