Yvonne Coldeweijer reageert op boze volgers: ‘Komkommertijd’

Er klinken her en der geluiden dat er onvrede heerst onder de betalende leden van Yvonne Coldeweijer. Ze reageert nu op de ontstane ophef. “Het is gewoon komkommertijd.”

Yvonne Coldeweijer © YouTube

Yvonne Coldeweijer stopte in april met haar vrij toegankelijke juicekanaal. Terwijl ze daar nu allerlei ditjes en datjes over haar kapsel en haar outfits aanbiedt, is de juice verhuisd naar een betaald platform waar leden zo’n 9 euro per maand voor moeten betalen. Er gaan echter flink wat dagen voorbij dat er helemaal geen juice op dat kanaal verschijnt.

Weinig sap

Er komen via een aantal showmedia berichten naar buiten over leden van Yvonne die niet happy zijn. Zij melden zich ook bij het juicekanaal Reality FBI. Deze volgers vinden dat er niet genoeg sap geperst wordt voor dat tientje per maand.

Het is ook Yvonne niet ontgaan dat er wat gemord wordt. Ze heeft vandaag op haar besloten juicekanaal een bericht geplaatst om de situatie uit te leggen en geeft direct toe dat ze ‘erg weinig’ plaatst op het betaalde account. “Dat is niet omdat ik dit niet wil”, legt ze uit.

Komkommertijd

Wat is er precies aan de hand? Yvonne legt uit: “Ik heb altijd juice gepost over de meest bekende Nederlanders, maar je weet dat dat er niet zoveel zijn. En helaas is er over hen gewoon geen juice op dit moment. Is de juice op? Gedragen de BN’ers zich eindelijk? Who knows…”

Er zijn volgens Yvonne geen scoops op dit moment. “Je ziet het ook aan andere kanalen en aan Shownieuws en Boulie. Niemand heeft wat. Het is komkommertijd”, zegt ze tegen haar leden.

Opzeggen

Yvonne belooft nu elke maandag, woensdag en vrijdag oude geruchten te brengen die ze nooit eerder heeft geplaatst. “Vind je dit niet genoeg en wil je geen lid meer zijn? Meld je dan af.”

Dat is niet bedoeld als aanmoediging. “Natuurlijk is mijn juice nog steeds het meest juicy van iedereen, maar ik wil wel graag open en eerlijk tegen je zijn over wat je kunt verwachten.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat een betaald juicekanaal in het algemeen levensvatbaar is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen