Daphne Bunskoek hoopt dat Arjen Lubach naar RTL 4 verhuist

Daphne Bunskoek zou het heel erg leuk vinden als Arjen Lubach inderdaad de overstap maakt naar RTL 4, zoals het gerucht gaat. “Ik zou het fantastisch vinden”, zegt de Boulevard-ster.

Daphne Bunskoek en Arjen Lubach © RTL, NPO

Het was vorige week een grote verrassing: Arjen Lubach kondigde aan te stoppen met zijn Avondshow en te vertrekken bij de VPRO. Er worden door tv-kenners nu twee scenario’s geschetst: óf hij gaat aan de slag bij Amazon Prime óf hij gaat werken voor RTL, ofwel voor Videoland ofwel voor RTL 4. Dat laatste zou Daphne Bunskoek erg gelukkig maken.

Mooie aanwinst

Daphne, presentatrice van RTL Boulevard, zou het een mooie aanwinst vinden van haar werkgever. “Ik zou het fantastisch vinden als hij naar RTL zou komen. Ik denk dat iedereen hem nu graag binnenhaalt. Ik ben groot fan, maar daar ben ik niet de enige in. Ik denk iedereen hier aan tafel wel”, zegt ze in Beste Kijkers.

Beau van Erven Dorens is momenteel te zien op de late avond van RTL 4, samen met Humberto Tan en Renze Klamer, en heeft er nog niks van gehoord. “Wat is de buzz eigenlijk? Weet jij dat, Luuk?”

Wat is de buzz?

Daarop laat Luuk Ikink weten dat er nog niets zeker is. “De buzz is eigenlijk dat hij weggaat bij de VPRO, hij gaat nog één seizoen doen en dan gaat hij iets anders doen. Hij neemt zijn hele team mee, heb ik begrepen, dus hij gaat daadwerkelijk iets maken wat hier wel een beetje op lijkt.”

Hij vervolgt: “Dat zou dan iets RTL’erigs kunnen zijn of misschien wel een streamingdienst zoals Prime Video en dat laatste, daar denk ik eigenlijk meer aan.”

Poppentheater

Beau denkt dat Arjen het tot een succes zou kunnen maken. “Nou, als er iemand is die het kan, Georgina, dan is hij het, hè?”

Georgina Verbaan: “Ik denk het wel. Ik zou het heel jammer vinden als hij iets heel anders gaat doen eigenlijk.”

Jeroen van Koningsbrugge: “Poppentheater. Ik weet toevallig dat hij daar heel lang mee bezig is geweest.”

De rest: “Hahahaha.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Arjen Lubach passen op de late avond van RTL 4 of toch te commercieel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen