Connie Witteman haalt uit naar Patricia Paay: ‘Zó flauw van haar!’

Connie Witteman haalt uit naar Patricia Paay en daarmee laait de eeuwige divastrijd weer enigszins op. De societyster is boos over een suggestie die gedaan wordt. “Zo flauw!”

Patricia Paay en Connie Witteman © SBS

Over anderhalve maand is het zo ver: dan beleeft Connie Witteman, ook wel bekend als Vanessa, haar muzikale comeback op het roze hoofdstedelijke festival Milkshake. En een paar dagen later zal ze ook de sluiting van Pride verzorgen met een optreden op de Dam. “Elk jaar vroegen ze me, eindelijk zeg ik ja!”, zegt ze in De Telegraaf.

‘Hoor je toch!’

Connie is opnieuw de studio ingedoken om haar liedjes van vroeger, zoals Upside Down, wat eigentijdser te laten klinken. “We grijpen terug naar het oude repertoire, helemaal opgefrist en met een sound van nú. Het klinkt geweldig.”

Haar goede vriend Evert Santegoeds, die het interview houdt voor de krant, vraagt daarop: “En je zingt het zelf?”

Connie daarop: “Ja, dat hoor je toch?”

Sneer aan Patricia

Het stoort Connie als er iets anders wordt beweerd. “Laatst zag ik Patricia Paay op tv beweren dat ik nooit zelf zong. Flauw van haar. Tegenwoordig kunnen ze met AI nog wel wat in elkaar zetten, maar toen toch niet?”

Patricia moet dat gewoon niet zeggen, vindt ze. “Als je mij hoort praten, dan hoor je dat dat dezelfde stem is als op die singletjes uit 1982. Maar goed, ik ben wel wat gewend.”

Altijd strijd

Het is niet de eerste keer dat Connie en Patricia met elkaar overhoop liggen. Connie nam vorig jaar april nog een filmpje op voor haar Instagram-stories waarin te zien was hoe ze afrekent met Patricia.

Waarom deed ze dat? “Nou, omdat ze vreselijk aan het zeiken is nu toch?”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen