Connie Witteman sloopt Patricia Paay: ‘Wat een vreselijke zeikerd’

Connie Witteman maakt gehakt van mede-polderdiva Patricia Paay, omdat zij zich gemeen heeft uitgelaten over een eventuele tv-samenwerking. “Ze is nu echt vreselijk aan het zeiken.”

Connie Witteman en Patricia Paay © SBS 6

Er wordt al sinds jaar en dag geopperd dat polderdiva’s Connie Witteman, Patty Brard en Patricia Paay eens een programma met elkaar moeten maken. In 2011 kwam het er deels van: Patty en Patricia maakten toen samen met Tatjana Šimić de RTL 4-show Diva’s Draaien Door. Maar Connie? Die deed er niet aan mee.

Kleine Patricia

Connie en Patricia waren vorige maand allebei aanwezig bij de opening van een of andere interieurwinkel in Amsterdam en daar vroeg een Shownieuws-verslaggever hen of ze geen zin hebben in een tv-samenwerking. “Hé lieve Connie, ik zag net ook Patricia Paay binnen lopen. Heb je haar al gezien?”

Daar antwoordt Connie op: “Nee, maar dat is heel moeilijk, hè, want ze is heel klein toch? O nee, dat is flauw!”

‘Komt door de pers!’

Zitten die polderdiva’s nou alweer te ruziën? Connie: “Het is altijd grappig, want ik heb nog nooit met Patty, nog nooit met Patricia ooit één aanvaring gehad, hè? Nooit. We gunnen elkaar alles, vroeger kwam ze ook bij me thuis toen ik nog in het vak zat en Patty ook.”

Hoe komt dat dan? “Dat weet ik niet. Dat is toch echt van de pers, daar komt dat af. Niet van ons in elk geval, want ik heb echt heel veel respect voor Patricia, heel veel respect voor Patty, hoe ze alles doen. Ik was ook de eerste die gelijk volgster werd van haar Instagram.”

Samen in een show?

Dan stelt de verslaggever voor om Connie en Patricia bij elkaar te zetten voor een tv-programma. Connie: “Het is een leuk idee, want jij komt er nu mee.”

Patricia: “Nee, dat zou ik nooit doen. Nee, dat vind ik helemaal niet leuk joh. Schei uit, laat me met rust.”

Zou dat geen gouden televisie zijn? Patricia: “Nee, nee, nee. Nee joh, daar zitten mensen helemaal niet op te wachten.”

Connie aan de andere kant van de winkel op dezelfde vraag: “Zeker wel, glamour ten top. Patty is lekker gebekt en Patricia… Ik kan wat van hen leren!”

Vreselijke zeikerd

Van dat tv-fragment heeft de Weekend een stukje gemaakt en juist dat tijdschrift was Connie gisterenavond aan het lezen, is te zien in haar Instagram-stories. “Ik ben lekker een boekje aan het lezen. Eventjes relaxen in mijn pyjama. Ik heb lekker gedoucht. Ik heb dit nog niet gelezen. Nou ja! ‘Connie en Patricia samen een programma?’”

Connie leest voor: “‘Connie vindt het een idee. Connie is positief, maar Patricia vindt het helemáál niet leuk.’”

Ze vindt dat Patricia onbeleefd reageert. “Ze hadden gevraagd of dat een leuk idee was en natuurlijk zeg je dan uit beleefdheid: ‘Ja, leuk idee.’ Ik zou het natuurlijk nooit doen. Nee, maar dat zeg je dan.”

Waarom dan niet? “Nou, omdat ze vreselijk aan het zeiken is nu toch?”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen