Bridget Maasland bezorgd om carrière Jan Versteegh: ‘Zo zonde’

Bridget Maasland maakt zich enige zorgen over de tv-carrière van Jan Versteegh. Ze denkt dat hij meer van zijn tv-carrière had verwacht. “Het is zonde voor zo’n talent eigenlijk.”

Bridget Maasland en Jan Versteegh © RTL, SBS

Bridget Maasland is als presentatrice van het hitprogramma RTL Boulevard behoorlijk goed terechtgekomen, maar niet iedereen die afkomstig is van de vroegere jongerenomroep BNN kan hetzelfde zeggen. Zo lijkt de tv-carrière van Geraldine Kemper geruisloos te zijn geëindigd en blijft ook Jan Versteegh maar hangen in niemendalletjes op SBS 6.

Loterijstem

Jammer, vindt Bridget. Ze brengt het ter sprake in De BLVD Podcast. “Jan Versteegh, zien we die nog veel?”

Collega Rob Goossens: “Ja, hij is de stem van de VriendenLoterij, dus ik hoor hem elk weekend een paar keer omdat ik dan voetbal zit te kijken en dan wordt die wedstrijd dus ‘mede mogelijk gemaakt door’ en dan hoor ik hem weer. Hij heeft natuurlijk nog wel een contract bij Talpa.”

Beetje goed

Jan is de vaste presentator van het programma Bondgenoten. “En dat is het eerste vooravond succes in tijden van SBS 6, dus Jan Versteegh zit er weer een beetje goed bij.”

Bridget: “Maar die werd ook binnengehaald als het nieuwe talent en hij is ook heel talentvol. Maar waarom worden daar dan toch niet de programma’s aan gegeven… Of zijn het de verkeerde programma’s? Waar ligt het aan?”

Geen chemie

De reden dat Jan ooit bij SBS 6 terechtkwam is de mislukte vooravondshow 6 Inside. “Daar heb ik zelf natuurlijk ook nog in gezeten”, aldus Rob. “Dat moest de Boulevard-killer worden, maar dat werd hem niet, omdat de chemie met Albert Verlinde er gewoon helemaal niet bleek te zijn.”

“Daarna heeft hij nog wel wat programma’s gemaakt, maar het enige programma dat ik zelf echt mooi en geslaagd vond was dat Klein Maar Fijn. Een soort Heel Holland Bakt, maar dan met miniatuurbouwers. Ik vond dat hij dat wel leuk deed. Lingo bijvoorbeeld, dat is echt lopende bandwerk. Ik denk dat je gewoon 380 afleveringen op een dag opneemt.”

Heel zonde

Bridget vindt het sneu dat Jan op Lingo is gezet. “Ik vond het ook helemaal niet bij hem passen. Het is zonde voor zo’n talent eigenlijk.”

Showkenner Eric de Munck denkt dat Jan zich soms goed gepasseerd voelt. “Voor hem lijkt het me ook gewoon zo rottig dat bijvoorbeeld een Rob Kemps dan in één keer als het nieuwe talent van SBS 6 wordt gebombardeerd. Ten eerste is het geen presentator en ten tweede denk ik: Rob Kemps…”

Lullig

Jan zal dat niet leuk vinden, aldus Eric. “Dan lijkt het me natuurlijk wel lullig voor iemand als Jan Versteegh… Hetzelfde met Dennis van de Geest. Dan zou ik ook denken als Jan Versteegh, van: huh, maar ik ben toch de presentator die hier is binnengehaald? Hoezo krijgen zij al dat soort programma’s en zit ik hier met Lingo opgescheept?”

“Dat lijkt mij persoonlijk ingewikkeld.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen