Martijn Krabbé geeft update: ‘Eerste scans zien er zowaar goed uit’

Martijn Krabbé laat voor het eerst weer van zich horen nadat hij begin maart zijn kankerdiagnose bekendmaakte. “De eerste resultaten van mijn scans zien er zowaar goed uit.”

Martijn Krabbé © Instagram

Ontzettend goed nieuws op deze Hemelvaartsdag: het lijkt de goede kant op te gaan met de gezondheid van Martijn Krabbé, een van de grootste sterren van RTL 4. De presentator maakte begin maart zijn kankerdiagnose bekend en nu, twee maanden later, komt hij op Instagram voor het eerst met een update. En die klinkt gelukkig vrij positief.

Eerste resultaten

Hoe gaat het met Martijn? “Lieve volgers”, begint hij. “Ik heb een update van mijn situatie beloofd. Allereerst wil ik iedereen bedanken die mij zo gesteund heeft de afgelopen maanden. Collega’s maar zeker ook anderen. Eigenlijk iedereen. Het doet me heel veel goed! Standaard tekst, ik weet het, maar uit het diepst van mijn hart.”

Hij vervolgt: “Dan de situatie zelf. De eerste resultaten van mijn scans zijn binnen en die zien er zowaar goed uit. Het lijkt erop dat ik vooralsnog veel geluk heb en eigenlijk dankbaar moet zijn. Laat ik het zo zeggen; het had veel erger kunnen zijn. Maar het is nog te vroeg om te zeggen wat er nu eigenlijk aan de hand is.”

Intimiteit

Heel veel wil Martijn er niet over uitweiden. “Mijn ziekte is mijn intimiteit op dit moment en dat blijft het liefst zo lang mogelijk. Ik hoop dat jullie dat begrijpen. De gevolgen? Voorlopig alleen een onstuitbare eetlust (had ik al), slapeloosheid (nothing new) en spierverslapping (het begon al langzaam in te zakken) maar voor de rest?”

“Een grote dankbaarheid naar het extreem professionele en zorgzame team van het Amsterdam UMC en een grote bewondering voor mijn dierbare vrouw Deborah en liefste kinderen. Zij zijn de echte helden op dit moment. Liefs Martijn.”

Instagram

De boodschap van Martijn:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Martijn Krabbé lijkt zicht te hebben op herstel. Mooi nieuws!

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen