Mogelijk nooit reallifesoap over Corry Konings: ‘Wel al een titel’

De kans is groot dat we nooit een reallifesoap over het leven van Corry Konings te zien krijgen. De 72-jarige zangeres heeft de boot namelijk altijd afgehouden. “Altijd nee gezegd.”

Corry Konings © RTL

Nu de nieuwe soap over Frans Bauer zo’n groot succes is, lijkt het genre bezig aan een opmars. Niet alleen Gordon, maar ook Gerard Joling wordt momenteel gevolgd door camera’s. We werden een tijdje overvoerd door talentenjachten op televisie, maar dat zou zomaar eens kunnen verschuiven naar reallifesoaps over bekende Nederlanders.

Geen Corry-soap

Over wie we waarschijnlijk nooit een soap te zien krijgen, is Corry Konings. De zangeres houdt dat naar eigen zeggen al jaren tegen. “De TROS heeft dat vroeger wel gevraagd. Maar ik heb altijd nee gezegd. Het idee dat er constant een camera achter of voor je staat…”, zegt ze in de nieuwste Story.

Corry heeft het wel overwogen. “Ik heb het toen ook wel met mijn kinderen Sharona en Joeri overlegd. Waarop Sharona zei: ‘Dan zien ze dat we het huishouden van Jan Steen hebben’. Een titel hadden we al wel: Het Koningshuis. Haha!”

Songfestival

Mag AvroTros haar wel bellen voor een deelname aan het Eurovisie Songfestival? Is ze daar überhaupt ooit voor gevraagd? “Nee, en dan had ik nee gezegd. Zeker toen ik zag hoe Willeke Alberti werd afgebrand tijdens haar deelname. Ze werd als een oma weggezet. Dat vond ik verschrikkelijk. Ik werd daar echt boos om.”

“Het is een grote poppenkast. Toen heb ik me voorgenomen daar nooit an mee te doen. Ik vind het wel leuk om naar te kijken. Ik denk ook dat we met Joost Klein zelfs kunnen winnen.”

Beste Zangers

Geen soap, geen Songfestival… Mogen ze voor Beste Zangers dan wél bellen? “Nee. Sterker, ik ben dit seizoen gevraagd om mee te doen. Maar ik heb nee gezegd. Het past nu niet meer in mijn leven. Daarbij, je moet in en paar dagen tijd een behoorlijke prestatie leveren. Die stress wil ik niet meer.”

“Daarop zeiden ze dat Marco Bakker ook heeft meegedaan. Dat kan, maar ik ben Marco Bakker niet. Eerder had ik het misschien nog wel gedaan. Ik vind het een geweldig programma. Maar ik ben nu in een fase van mijn leven dat het niet meer hoeft. Ik heb mijn werk en ik kies voor mezelf.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Is Corry Konings interessant genoeg voor een reallifesoap?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen