Mark Baanders bevestigt pijnlijke juice: ‘Zou hij iets hebben geflikt?’

Mark Baanders bevestigt de pijnlijke juice die over hem naar buiten is gekomen. De PowNed-ster beaamt dat zijn relatie op de klippen is gelopen. “Zou hij iets hebben geflikt?”

Mark Baanders © RTL

De 26-jarige Mark Baanders had de afgelopen twee jaar een relatie met Boaz van Casteren en het stelletje leek heel erg gelukkig met elkaar. Sterker nog: ze wilden samen een gezin stichten en lieten dat allemaal filmen voor een documentaire. Maar plotseling is hun relatie nu over. Het lekte vlak voor het weekend uit via Juice Channel.

Foutje in de sterren

Mark heeft de opnames van ‘Baanders wil een baby’ wel doorgezet, maar zijn ex-vriend maakt er nu dus geen onderdeel meer van uit. “Tot voor kort had ik het liefste met mijn ex-vriend Boaz een gezinnetje willen stichten, maar onze relatie is onlangs stukgelopen”, vertelt hij vandaag in een interview met De Telegraaf.

Hij vervolgt: “Dit foutje in de sterren was helaas niet te voorzien toen ik voorstelde om over onze kinderwens een documentaire te maken.”

Reden van de breuk?

Heeft De Telegraaf hem gevraagd naar de reden van de breuk? Ja. “Over de reden van de breuk weidt Baanders liever niet uit”, is te lezen in de krant.

En dat vindt Juice Channel maar verdacht. “Doordat Boaz foto’s met Mark van zijn Instagram heeft verwijderd kwamen verschillende volgers bij ons met de vraag of ze nog samen waren. Zou Mark iets gedaan hebben waardoor het over is? Hij wil er verder ook niets over kwijt. 🤔”

Ongemakkelijk

Mark zat afgelopen vrijdag nog als sidekick in de talkshow van Renze Klamer. Toen het daar over een rondborstige vrouw ging, merkte de gastheer op: “Jij hebt al heel lang een vriend toch, ook?”

Daarop reageerde Mark wat ongemakkelijk: “Ik heb ook al heel lang een vriend. Hebben we het later over, haha!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Mark Baanders een sympathieke tv-persoonlijkheid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen