PowNed shockeert surfkampioene, presentator trekt onderbroek omlaag

Surfkampioene Anne Albers (25) is behoorlijk in verlegenheid gebracht door Mark Baanders, een presentator van omroep PowNed. Hij trok voor haar ogen onverwacht zijn onderbroek naar beneden.

Mark Baanders © PowNed

Mark Baanders, vanwege zijn schorre stem ook wel bekend als Slijptol, ging samen met Anne Albers surfen. Hij moest daarom een wetsuit aan. “Waarom kan ik dit niet aanhouden? Je wil gewoon dat ik mijn kleren uittrek. Dat is wat je wil. Nou, prima, ik heb hiervoor getraind, dus er is wat dat betreft niets aan de hand”, zei hij grappend.

Zonder onderbroek

Een mannelijke passant merkte op dat surfers zónder onderbroek hun wetsuit ingaan. Daarop trok Mark in het openbaar, voor de ogen van Anne, zijn onderbroek naar beneden om zijn kleine slijptolletje te flashen. Iedereen schrok zich natuurlijk een hoedje van dit incident.

Voor de kijkers van PowNed is de worm van Mark geblurd, maar Anne zag hem wél gewoon. Zij stond namelijk naast hem. Ze reageerde sportief en kon er hartelijk om lachen. “Hahaha”, zei ze.

Machteloos

Waarom werd Anne eigenlijk geïnterviewd? Ze is boos over de staalfabriek van Tata. “Ik ben hier geboren en getogen, maar ze stoten al decennialang ontzettend zorgwekkende stoffen uit. Als burger voel je je machteloos. Als de wind over het dorp waait, voel je een drukkend gevoel op je borst. De lucht is ook misselijkmakend.”

Mark vond het een leuke aanleiding om met haar te gaan surfen. “Ik heb eindelijk jou te pakken krijgen om eens mee te kunnen surfen. Er moest een aanleiding voor zijn. Ik ga nu lekker surfen met de Nederlandse kampioen surfen.”

Fragment

Het fragment:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dit grensoverschrijdend gedrag?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen