Joost Klein haalt nacht door, viert feest na Songfiasco: ‘Afterparty!’

Joost Klein zit niet bij de pakken neer. Ondanks zijn dramatische en mogelijk onterechte diskwalificatie bij het Eurovisie Songfestival, heeft hij na de grote finale flink lopen feesten…

Joost Klein © Ruud Janssen

Het is iets dat niemand zag aankomen: Joost Klein mocht gisterenavond na maandenlange voorpret níet optreden tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival, omdat hij een cameravrouw op haar plek zette. Waar we volwassen fans van het liedjesfestijn zagen huilen op televisie, lijkt de 26-jarige zanger zelf zich aardig te hebben herpakt.

Feesten in club

Twan van de Nieuwenhuijzen, het hoofd van de Nederlandse Songfestival-ploeg, vertelt dat Joost afgelopen nacht lekker heeft lopen feesten. “Het gaat best wel oké met Joost.”

Hij is vannacht naar de EuroClub gegaan waar een afterparty van het Songfestival plaatsvond, meldt hij aan RTL Boulevard. “Joost is een knappe en sterke persoonlijkheid. Zo staat hij daar in en zo gaat hij ermee om.”

Pizza en cola

De Songfestival-ploeg heeft daarvoor onder het genot van ‘pizza, cola en glaasjes wijn’ naar de finale van het Songfestival gekeken. “Het was een veelbewogen weekend met heel veel emoties, die zijn nog steeds niet helemaal ingedaald of verwerkt. We zijn natuurlijk heel erg teleurgesteld.”

Joost is vandaag niet met de Songfestival-ploeg teruggevlogen naar Nederland en er volgt ook geen persmoment meer. De grote vraag is nu: trekt de AvroTros zich terug uit het liedjesfestijn?

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Als we volgend jaar tóch weer naar het Songfestival gaan: wie moeten we dan sturen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen