Waylon live op tv gevraagd naar zijn ‘faillissement’: ‘Jesus Christ!’

De belastingschuld van Waylon is zó extreem dat hij zijn eigen huis moet verkopen. Althans, dat stelt weekblad Privé. Wat zegt de zanger er zelf van? “Jesus f*cking Christ!”

Waylon © RTL

Het roddelblad Privé van hoofdredacteur Evert Santegoeds is bijzonder stellig: de 44-jarige Waylon zou in de financiële problemen verkeren. Er zou een schuld zijn van zes nullen bij de Belastingdienst en de enige uitweg zou het verkopen van zijn huis zijn. Sterker nog: die zou al in de stille verkoop staan. Het zou natuurlijk een regelrecht drama zijn.

Hoeslakens

Is dit echt waar? Moet Waylon zijn huis uit? Moet hij straks ook nog zijn serviesset en zijn hoeslakens verkopen om de blauwe enveloppen tot stilzwijgen te brengen?

Renze Klamer had de zanger gisterenavond aan zijn talkshowtafel zitten en vraagt het hem op de man af. “Ik moet nog even weten, want ik las van de week dat je failliet was, maar dat schijnt niet zo te zijn. Dat moet je zo maar even uitleggen. Je hebt nog gewoon kleren aan en een gitaar bij je.”

Waylon reageert

Hoe zit het? Waylon noemt het groteske onzin. “Ja, ik moest van de week in de krant lezen dat ik mijn huis moet verkopen. Sterker nog: dat het te koop staat. De meest stille verkoop in de geschiedenis van de stille verkopen.”

Renze: “Precies, en dat er een schuld zou zijn met zes nullen bij de Belastingdienst. Wat klopt ervan?”

Waylon: “Niks. Ik weet gewoon niet wat er aan de hand is.”

Niet te koop

Renze besluit de beweringen van Privé bij Waylon te checken. “Je huis staat niet te koop?”

Waylon: “Nee.”

Renze: “Je hebt geen schuld bij de Belastingdienst?”

Waylon: “Nee.”

Renze: “Nou, hoe komen ze daar dan bij?”

Waylon: “Ik heb geen idee! Ik heb geen idee.”

Timing

Waylon vindt de timing van de roddel wel verdacht. “Het is ook een beetje de timing waarop dit soort dingen dan naar voren komen, weet je wel. Het is een dag voor de verjaardag van mijn kind, van mijn jongste zoon. Mijn vrouw hoeft nog maar acht weken voordat er nog een kindje is en die moet in de krant lezen dat wij ons huis moeten verkopen. Wauw.”

Renze: “Absurd.”

Waylon: “Echt absurd.”

Renze: “Denk je dan niet: ik gooi meteen de wereld in dat het onzin is?”

‘Jesus Christ!’

Nee, antwoordt Waylon. “Weet je wat het is. Nu geef je het ook aandacht en alles dat je aandacht geeft, dat groeit. Ik heb er geen behoefte aan om er aandacht aan te geven, maar Jesus f*cking Christ weet je wel. Echt. Het is echt heel heftig.”

Het is dus écht niet waar? “Nee, en zeker niet voor 1,8 miljoen! Voor 1,8 miljoen koop ik het zelf nog een keer!”

Dik bovenop

Evert zelf liet van de week in zijn podcast Strikt Privé weten dat zijn tijdschrift juist erg goed geïnformeerd is als het gaat om Waylon-kwesties. “We zitten er nogal dik bovenop bij Waylon, dat weet je. We hebben destijds ook de zwangerschap van Bibi onthuld. De informatie over Waylon stroomt hier binnen.”

Volgens de Privé-baas zit Waylon toch echt op zwart zaad. “De verhalen over Waylon zijn talrijk in het Gooise. Hij zou zelfs technisch failliet zijn door een enorme belastingschuld die er ligt. (…) Het gaat om veel geld.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Waylon ontkent dat zijn huis te koop staat. Geloofwaardig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen