Gordon en manager uit elkaar: ‘Zij heeft er een punt achter gezet’

Nathalie Moser, de manager van Gordon, heeft hun samenwerking na vijf jaar verbroken, meldt Shownieuws. “Hij heeft inmiddels alweer een nieuwe manager. Heel veel succes.”

Gordon © RTL

Het is algemeen bekend dat Gordon een nogal turbulente persoonlijkheid heeft, waar niet iedereen makkelijk mee om kan gaan. Met zijn manager Nathalie Moser leek hij een goede match, maar volgens Shownieuws is hun professionele relatie nu stukgelopen. Het programma spreekt van een ‘zeer pijnlijke breuk met iemand die hem heel erg lang trouw is geweest’.

Pittige tante

Story-baas Guido den Aantrekker kijkt er niet van op. “Je verwacht het niet, maar we kunnen er weer eentje bijschrijven: dit keer Nathalie Mooser, de manager die hem al vijf jaar ontzettend ondersteunt. Ik ken Nathalie toevallig redelijk goed, al van heel lang geleden”, zegt hij aan de desk van Shownieuws.

“Een pittige tante, maar wat ik heel goed aan haar vond aan manager is dat ook als het een keer wat minder ging of als er dingen toch aan de hand waren, dat ze toch altijd eerlijk en transparant was.”

Telefoon

Collega Bart Ettekoven vindt Nathalie ook een goede manager. “Ze nam altijd de telefoon op.”

Guido: “Ze nam altijd de telefoon op. Het is iemand waar Gordon wel heel erg blij mee moet zijn geweest, maar kennelijk is er toch iets gebeurd. Het blijft een beetje in het vage wat er gebeurd zou zijn, maar we hebben begrepen dat zij er een punt achter gezet heeft.”

‘Veel succes!’

En nu? “Gordon heeft een nieuwe manager inmiddels alweer en dat is Ilske Helleman, iemand die ook al dertig jaar in dit vak zit. Zij is iemand die hem nu weer bij gaat staan. Gordon is en blijft een ongeleid projectiel. Dat was hij vroeger voor z’n familie, dat is hij voor z’n vrienden, dat is hij voor collega’s en ook voor zijn managers.”

Collega Manuel Venderbos: “Wat zeg je dan? Ilse, succes?”

Guido: “Ja, heel veel succes, ja. Het zijn weekkoersen vaak bij Gordon.”

Instagram

Gordon en zijn oude manager (rechts):

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Gordons nieuwe manager ook zijn laatste manager is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen