Eloise van Oranje afgekraakt op SBS 6: ‘Schreeuw om aandacht!’

Eloise van Oranje, ook wel bekend als gravin Eloise, is keihard hard afgekraakt op SBS 6. De immer geestige showkenner Bart Ettekoven verwijt haar een schreeuw om aandacht. “Pfff!”

Bart Ettekoven en Eloise van Oranje © SBS 6

Het is iemand waar veel mensen spontaan kromme tenen van krijgen: Eloise van Oranje. Ze zat in januari in het tijdschrift van Linda de Mol ontzéttend te klagen over dat ze zo herkend wordt en hoe héérlijk ze het vindt om stage te gaan lopen in New York, waar niemand haar kent. En nu ze daar zit doet ze niks anders dan aandacht zoeken.

Moe van aandacht

Eloise heeft nu aangekondigd dat ze naast haar talrijke Instagram-foto’s en -video’s ook een videodagboek gaat bijhouden voor Harper’s Bazaar. Dan moeten we de hele tijd kijken wat ze allemaal aan het doen is met Robbert Rodenburg. “Het is hier echt helemaal het einde en ik dacht: hoe leuk is het als ik jullie meeneem in mijn avonturen?”

Showkenner Bart Ettekoven vindt het niet om aan te zien. “Nu zullen jullie me allemaal wel heel zuur vinden, hè, maar dit meisje werd toch zo móe van alle aandacht hier in Nederland en dat ze zo blíj was dat ze naar New York kon, omdat ze daar dan éindelijk niet meer werd aangekeken op straat”, sneert hij in Shownieuws.

Zure avond

Anouk Smulders is kennelijk fan van Eloise en gaat helemaal los op Bart. “Dat is één keer gebeurd. Heb jij een beetje een zure avond?”

Bart: “Nee, helemaal niet. Ik ben heel blij. Maar dan zit ze daar en dan heeft zó’n drang naar aandacht dat ze kennelijk wel dit soort dingen wil doen.”

Anouk: “Maar dat ene aandachtspuntje dat is geweest is één keer voorgekomen een half jaar geleden. Ik weet niet eens meer waar het toen over ging.”

Hebben en houden

Collega Iris van Lunenburg trekt partij voor Bart. “Ja, maar ik snap wel wat Bart bedoelt, in die zin dat ze natuurlijk heeft gezegd: ‘Het is fijn om naar New York te gaan, daar ben ik wat anoniemer, dan kan ik misschien wat meer mezelf zijn.’ Als je dan wekelijks je hele hebben en houden in Harper’s Bazaar gaat zetten.”

Dyantha Brooks: “‘Hier ontbijt ik, daar lunch ik.’”

Schreeuw om aandacht

Bart blijft bij zijn mening. “Toch weer een schreeuw om aandacht. Waarschijnlijk mist ze ons, waarschijnlijk mist ze de mensen die op straat haar aanspreken.”

Gaat Bart wat doen met de New York-tips van Eloise? “Ik ben heel blij, want dan weet ik in elk geval alle plekken waar ik niet naartoe moet als ik naar New York ga, omdat ik dan weet dat ik haar niet tegenkom.”

Anouk: “Wees maar niet ongerust, want je bent niet de doelgroep, schat.”

Bart: “Nee, gelukkig niet.”

Instagram

Het filmpje van Eloise:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Eloise van Oranje een leuke meid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen