Waarom raakt Maxime Meiland d’r huis niet kwijt? ‘Slechte locatie’

Maxime Meiland leeft ontzettend boven haar stand: ze bewoont een jarentwintigvilla met enórm hoge maandlasten, maar die raakt ze aan de straatstenen niet kwijt. “Die locatie…”

Maxime Meiland © RTL

Als grote realityster dacht Maxime Meiland het zich wel te kunnen veroorloven: een villa van 2,2 miljoen euro. Ze betaalt aan maandlasten zo’n 14 duizend euro en dat is natuurlijk lastig te bolwerken, helemaal als haar tv-carrière op een gegeven moment ophoudt. Ze gaat daarom verhuizen en samen met haar ouders een nieuw stuk grond bewonen.

Drukke verkeersweg

Maxime heeft haar woning in oktober in de verkoop gegooid, maar we zijn nu alweer zeven maanden verder. Komt dit nog goed? Of wordt dit een financieel blok aan haar been? Wat is ermee aan de hand?

De twee grootste problemen zijn het lage energielabel E en de vraagprijs: 2,2 miljoen euro. Die is volgens tv-ster en makelaar Harry Mens namelijk wel érg hoog voor een woning op die locatie. Maxime’s villa ligt namelijk niet aan een charmante laan of een mooi straatje, maar aan een drukke verkeersweg.

Niet geliefd

Harry denkt dat het voor Maxime nog lastig wordt om dat huis te verkopen. “De woning van Maxime staat niet bepaald op de meest geliefde locatie in Noordwijk, aan een drukke weg. In een overspannen markt ging de woning van Maxime een jaar of twee geleden wel voor de vraagprijs weg. Nu niet meer”, zegt hij in Story.

Voor hetzelfde geld kun je ook een woning kopen op een veel mooiere locatie, legt Harry uit. “Er is wat meer aanbod nu, dus de mensen zijn wat kritischer.”

Zuidduinen

Harry laat duidelijk blijken dat hij de weg waar Maxime aan woont vreselijk vindt. “Als je in staat bent twee miljoen of meer te financieren, doe je dat niet in de straat waar Maxime nu woont”, zegt Harry.

Waar ga je dan heen? “Dan ga je naar Zuidduinen of de Koningin Astrid Boulevard.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Maxime Meiland maar beter kan zakken in prijs?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen