Catherine Keyl: ‘Youp vindt mij bejaard? Kan zelf niks onthouden!’

Catherine Keyl ergert zich behoorlijk aan sommige reacties op haar satisfyer-onderonsje met Harry Mens. Het steekt haar vooral dat Youp van ’t Hek haar bejaard heeft genoemd…

Youp van 't Hek en Catherine Keyl © NPO, SBS

Het was een behoorlijk opzienbarend tv-moment: Catherine Keyl en Harry Mens die het met elkaar aan de stok kregen over haar gebruik van de satisfyer. Zo’n luchtdrukvibrator moet je als vrouw helemaal niet willen gebruiken, vindt hij. En daar ging zij juist weer behoorlijk tegenin. Inmiddels is Catherine het mediaboegbeeld van de satisfyer geworden.

Bejaarde Keyl

Youp van ’t Hek heeft dat fragment ook gezien en heeft Catherine behoorlijk afgekat in zijn column. “De bejaarde Catherine Keyl zit aan de licht seniele Harry Mens de voordelen van een of andere supersonische dildo uit te leggen.”

Hij vervolgt: “Dit was deze week het meest hilarische televisiemoment van de afgelopen eeuw. Keyl die over haar piepende orgasmes praat tegen Mens, die stottert dat zijn hijgende Harrie dat klusje nog makkelijk zelf kan klaren.”

Catherine boos

Catherine vindt het dus helemaal niet leuk om zo weggezet te worden, zegt ze in haar Vrouw-column. “En dan onze nationale cabaretier Youp van ’t Hek (70). Hij moest toch even in de NRC laten weten dat ik pas echt bejaard ben. Zegt de man die twee weken geleden een hele voorstelling moest afblazen, omdat hij niks meer kon onthouden.”

Hetzelfde geldt voor Johan Derksen, zegt ze. “Kijk, Johan kan zeker twee keer per uitzending een naam niet meer bedenken. (…) Hij kan een naam nog geen twee minuten onthouden. Wie zei daar bejaarden-tv?”

Arrogantie

Het is walgelijk, vindt Catherine. “Waarom mij dit opvalt? Het is gewoon een typisch voorbeeld van mannelijke arrogantie. Ze zijn zelf oud, bejaard en zonder geheugen, maar denken dat ze nog twintig zijn en zeiken dus gemakshalve een vrouwelijke collega af.”

Waarom maakt ze zich zo boos? “Ik ben er zo fel over omdat dit fenomeen me m’n hele leven heeft achtervolgd. Gelukkig zijn jongere mannen veel geëmancipeerder.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u de erotische praatjes van Catherine Keyl op televisie prima?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen