Rob Goossens wantrouwt Erica Meiland: ‘Dat doet Chantal niet’

Rob Goossens wantrouwt het verhaal van Erica Meiland dat Chantal Janzen graag te gast wilde zijn in Chateau Meiland VIPS, maar dat ze haar hebben tegengehouden. “Opvallend.”

Erica Meiland en Rob Goossens © RTL

Het is alweer tweeënhalf jaar geleden dat Chantal Janzen en Eva Jinek met z’n tweeën losgingen op Erica Meiland. De realityster van SBS 6 lag toen onder vuur vanwege kritische uitspraken over de islam en dat was volgens beide dames behoorlijk terecht. Ze gedroegen zich volgens de Meilandjes uiterst politiek correct en hekelen hen sindsdien.

Rob wantrouwt

Erica vertelde afgelopen weekend in de krant dat ze een bezoek van Chantal aan hun show hebben tegengehouden. “Chantal wilde bij ons in het programma Chateau Meiland VIPS langskomen. Ik had het wel interessant gevonden om er nog eens op terug te komen. Maar Martien en Maxime zijn daar heel zwart-wit in, zij waren er helemaal klaar mee!”

Klopt dit verhaal wel? Rob Goossens plaatst er zijn vraagtekens bij. Hij vraagt zich in RTL Boulevard af of Chantal nou wel echt zo graag in het programma van de Meilandjes wilde.

‘Het is opvallend’

Collega Luuk Ikink stipt de uitspraken van Erica aan en merkt op: “Ik weet niet of ze daar naartoe had gewild, Rob, maar daar mag ze in elk geval niet meer komen.”

Rob: “Ja, volgens hen dus wel.”

Luuk: “Ja, dat zegt ze, hè?”

Rob: “Ja, dat is opvallend. Alsof Chantal Janzen dan gaat bellen van: ‘Hallo, mag ik in je programmaatje?’ Dat heeft ze bij ons nooit gedaan in elk geval.”

Wel welkom?

Luuk beaamt dat Chantal zich nog nooit heeft opgedrongen aan RTL Boulevard. “Nee, nog nooit, maar wat niet is, kan nog komen.”

Het kan natuurlijk zo zijn dat de producent van Chateau Meiland VIPS een hele hoop BN’ers heeft benaderd en dat degenen die ervoor openstonden werden voorgelegd aan de Meilandjes.

Eva Jinek

Of Eva Jinek ook in beeld is geweest om langs te komen in Chateau Meiland VIPS is volgens Evert Santegoeds onduidelijk. “Ik vraag me af of Eva wel welkom is in het pension, dat overigens nog steeds te koop staat”, zegt hij aan de desk van Shownieuws.

Al met al weten de Meilandjes de showpers weer flink bezig te houden. “Ja, zo houden de Meilandjes de gemoederen ook nog een beetje bezig als ze niet op tv zijn…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat een confrontatie tussen Chantal Janzen en Erica Meiland júist interessant zou zijn?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen