Sieneke toch niet zo lief en leuk? ‘Er circuleert een filmpje van haar’

Sieneke Peeters, bekend van het malle Songfestival-liedje Sha-la-lie, komt in de media altijd zo lief en onschuldig over, maar thuis is ze heel anders. “Er zijn camerabeelden van haar.”

Sieneke Peeters © YouTube

Özcan Akyol, move over: na al die ongein over dat verzonnen brulfilmpje van Matthijs van Nieuwkerk, lijkt er nu iets veel spectaculairders in de lucht te hangen. Dat Matthijs een bullebak kan zijn was geen verrassing, maar die lieve en leuke Songfestival-Sieneke? Die doet toch geen vlieg kwaad? “Nou, er zijn gewoon camerabeelden van haar.”

Slang Sieneke

Het is echt he-le-maal hommeles in huize-Peeters. De 31-jarige Sieneke, een soort Marianne Weber maar dan zonder rimpels, ligt in scheiding met haar jeugdliefde Jan Baum. Ze gaf vorige week een groot interview aan Privé en daarin deed ze net alsof alles hartstikke soepeltjes verloopt. Iedereen blij, eind goed, al goed.

Wát?! Dit laat Jan niet over zijn kant gaan. Nu is het híj die met een groot interview in Privé staat. “Dan heb ik echt zoiets van: wat ben jij een slang”, briest hij in het tijdschrift. “Want ze weet maar al te goed hoe deze situatie in elkaar steekt. We liggen gewoon in een vechtscheiding. Ze wil nergens aan meewerken en probeert alles tegen te houden.”

‘Huis is van mij!’

De scheiding is een initiatief van Sieneke, maar ze is nu heel moeilijk aan het doen over het huis en de inboedel. “Alles waar ik mee aankom is standaard al: nee. Ik kan je vertellen dat ze ook zonder enige emotie aan de kinderen vertelde: ‘Papa en mama gaan scheiden.’ Dat vond ik enorm moeilijk.”

Jan wil dat hun kinderen niets tekortkomen en daarom heeft hij ook tegen Sieneke gezegd dat zij in het huis mag blijven wonen. Het huis dat híj heeft gekocht. Als ze een hypotheek neemt, dan kan ze hem uiteindelijk de helft van de waarde geven, zodat hij zelf ook weer iets kan kopen, zegt hij. “Volgens mij is dat heel redelijk in een scheiding.”

Filmpje

Sieneke zegt dat Jan en zij nou eenmaal uit elkaar zijn gegroeid, maar volgens hem speelt er veel meer. “Als je tegenover mij verzwijgt dat je met een andere man uit eten gaan en dingen gaat doen, zonder dat ik het weet, dat is in mijn ogen raar. Heel raar zelfs. Dan ben je verkeerd bezig in mijn ogen.”

Er zijn ook bewijzen van Sieneke’s vreemdgaan, zegt hij. “Ja. Als er dan ook nog eens camerabeelden naar boven komen, dan is voor mij 1+1=2. Daarop zie je mijn ex met iemand anders weggaan van een locatie. Dan weet ik eigenlijk al genoeg. Dat was een klap in mijn gezicht. Als ik haar daarmee confronteer, komt er geen goed antwoord op.”

Gulp

Hangt die brave en onschuldige Sieneke nou gewoon bij een andere man aan de gulp? Wat ís dit allemaal? En vindt wijlen Vader Abraham dit wel goed?

Jan besluit: “Ik heb haar nu pas echt leren kennen. Dit meisje heeft echt twee gezichten. Voor de buitenwereld is het allemaal leuk en aardig, maar nu vertel ik eenmalig mijn kant zodat mensen het echte verhaal lezen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat het filmpje van Sieneke wél bestaat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen