Thomas Berge-ex keihard gebasht in Story: ‘Achterbaks en slinks!’

Elianne Zweipfenning, de laatste ex-vriendin van Thomas Berge, wordt flink door de mangel gehaald in de nieuwste Story. Ze wordt flink aangepakt. “Achterbaks en slinks!”

Elianne en Thomas Berge © Youtube

Het privéleven van Thomas Berge is echt een rommeltje geworden. Hij heeft nou al voor de tweede keer een gezin met jonge kinderen achtergelaten en met zijn laatste ex Elianne Zweipfenning verloopt het allemaal niet bepaald harmonieus. Het liep vorige week zelfs dermate uit de hand dat de politie moest uitrukken. Wat er is gebeurd? Dat blijft vaag.

Geen losse handjes

Thomas is door de juicekanalen beschuldigd van het mishandelen van zijn ex, maar zelf ontkent hij in alle toonaarden. Elianne zegt niks, maar steunt de ontkenning van Thomas niet en stelt dat de waarheid altijd boven water komt. De volkszanger zegt dat hij zélf de politie heeft gebeld, en dus niet zij. Dat zou niet passen bij een mishandeling door hem.

De Story komt nu met een groot artikel waar Elianne niet bepaald lekker uit komt. Cassidy Roeks, een andere ex-vriendin van Thomas, springt voor hem in de bres. “Ik laat me normaal nergens over uit, maar ik wil híér wel even op reageren. Thomas is nooit agressief geweest naar mij of anderen in onze omgeving, en heeft geen losse handjes.”

Slinks en achterbaks

Er zijn door Story nóg twee bronnen benaderd ‘in de directe vrouwelijke omgeving van Thomas’. Eén van die vrouwen stelt dat er ‘leugens’ worden verspreid door Elianne. “Er heeft zich een hoop met Elianne afgespeeld, zij heeft veel leed veroorzaakt. Het valt te prijzen dat Thomas hier nooit mee naar buiten is getreden, omwille van hun twee kinderen.”

Een andere vrouwelijke bron zegt: “Elianne is een achterbakse en zeer slinkse vrouw. Ik heb geen goed woord voor haar over! Als ik alles zou vertellen wat ik weet, zou iedereen weten wat voor nare vrouw ze is. Maar aangezien Thomas niet met details naar buiten wil treden, kan ik dat niet doen.”

Vreselijk wijf

Yvonne Coldeweijer liet zich eerder, toen ze nog een publiek juicekanaal had, ook negatief uit over Elianne. “Ik heb dus best wel veel berichten gekregen van mensen die mij waarschuwen voor Elianne. Is schijnbaar niet zo’n heel leuk mens. Vind ik dat persoonlijk een reden om je gezin voor in de steek te laten? Nee”, zei ze eerder.

“Als zij een k*twijf is, dan snap ik wel dat je denkt [steekt middelvinger op]. Maar je hebt twee kinderen! Dan had je daar maar even eerder over moeten nadenken, hè, Thomas? Dus nee, ik vind het nog steeds niet kunnen, maar ik heb dus wel gehoord dat zij echt een vreselijk wijf is.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat die Thomas Berge-ex zuivere koffie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen