Gordon ontkent afspraken met Beau van Erven Dorens: ‘Echt onzin’

Gordon ontkent dat hij afspraken heeft gemaakt met Beau van Erven Dorens over een kritiekloos interview. “Nee, dat is echt onzin. Ik zou nooit eisen waar we het over hebben.”

Gordon en Beau van Erven Dorens © RTL

Het is een smet op de tv-carrière van Beau van Erven Dorens: zijn extreem kritiekloze interview met Gordon, die zonder enige tegenspraak mocht leeglopen over zijn ex Gavin Rozario. Het moreel kompas van de juicekanalen werkt beter dan dat van Beau: hij liet Gordon wegkomen met een beschuldiging van schizofrenie én het openrijten van een familietrauma.

Afspraken met Goor?

Gordon verklapte doodleuk dat Gavins broer zelfmoord heeft gepleegd: walgelijk. En Beau? Die verkneukelde zich op torenhoge kijkcijfers en lekte gretig fragmentjes naar de media. De kritiek op zowel Beau als Gordon was immens. Hoe hij erop reageerde? Beau noemde zijn critici ‘bloedhonden’ en hekelde dat Goor zijn ziel niet zou mogen blootleggen.

Mediakenner Victor Vlam begreep niets van Beau’s houding. “Wat hier volgens mij speelt is dat er afspraken zijn gemaakt tussen de producent van het programma Casa di Beau (dat is Beau zelf, red.) en het management van Gordon om niet al te veel kritische vragen te stellen. Dit soort shows zijn afhankelijk van de grote namen die willen komen.”

‘Dat is niet waar!’

Daar klopt niets van, reageert Gordon in gesprek met de Weekend (vlak voordat hij uit de media verdween). “Nee, dat is echt onzin. Ik zou nooit eisen: we gaan het hier wel of niet over hebben. Maar mijn ex is wel een afgesloten hoofdstuk. Ik ben blij dat ik daar doorheen ben gekomen. Dat heeft mij bijna mijn leven gekost.”

Gordon begon zijn laatste comeback met allemaal huilinterviews op televisie: niet alleen bij Beau, maar ook in Verborgen Verleden. Was het een bewuste keuze om huilend terug te keren in de media? “‘Het waren twee programma’s die vlak na elkaar werden uitgezonden, maar Verborgen Verleden was al vorig jaar mei opgenomen.”

Emotie hoog

Dat was een maand na de breuk met Gavin, benadrukt Gordon. “Daarom zat die emotie ook zo hoog, ik heb natuurlijk geen leuk jaar gehad. Ik ben sowieso een heel emotioneel mens. Mijn sterrenbeeld is Kreeft, die zijn heel gevoelig.”

Het is ook de schuld van Verborgen Verleden dat Goor onlangs een muzikale comeback maakte. “Mijn deelname daaraan heeft me over de streep getrokken. Ik kwam erachter dat ik een heel muzikale familie had, beroemd in Europa. Dat raakte me intens.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat het imago van Beau van Erven Dorens nog steeds is beschadigd door dat slechte Goor-gesprek?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen