Aran Bade schrikt van toestand Gordon: ‘Hij komt héél labiel over’

RTL Boulevard-ster Aran Bade schrikt heel erg van de huidige toestand van Gordon. Wat is er aan de hand? “Hij maakt gewoon een héél labiele indruk. Het schiet alle kanten op.”

Aran Bade en Gordon © RTL

Het is overduidelijk dat het mentaal niet goed gaat met Gordon. De ene week neemt de entertainer afscheid van de media omdat hij de kritiek niet aan kan, de volgende week is hij weer terug en ‘sterker dan ooit’. Welke verantwoordelijkheid hebben media als het zo evident is dat iemand niet om kan gaan met media-exposure?

Labiele indruk

Wilfred Genee wordt nu geprezen omdat hij niet kiest voor makkelijke kijkcijfers, maar het tegen zichzelf in bescherming nemen van de persoon Gordon: hij gooit de deur van Vandaag Inside voor hem op slot.

RTL Boulevard-ster Aran Bade zegt in zijn showrubriek: “Hij maakt gewoon een héél labiele indruk. Het schiet alle kanten op weer. Het incasseringsvermogen is echt núl bij Gordon en nu zegt hij in één zin: ‘Ik wil die mannen van VI nooit meer spreken, wat een laag bij de gronds vreselijk type mensen, wat een vreselijk programma’, en nog geen zin later…”

‘Gaat echt niet goed’

Nog geen zin later nodigt Gordon zichzelf alsnog uit bij VI. “Dit is gewoon wel de Gordon die we kennen en waarmee het gewoon echt niet goed gaat. Dit is echt wel, vind ik nu, een probleem aan het worden voor Gordon. Er valt niet met hem te werken. Die mensen die nu thuis zitten en mee zouden doen met die theatertour…”

Aran doelt op de theatertour die Gordon in een opwelling heeft geannuleerd. “Al die violisten en die strijkers zullen nu ook denken: rot even op. Je kunt er niet meer van op aan. We hebben wel vaker met dit bijltje gehakt, maar zó erg… Ik bedoel: het is ook weer de slachtofferrol.”

René als patiënt

Het is niet sterk dat Gordon na zijn zoveelste terugkeer in de media meteen weer begint met uithalen naar BN’ers, zoals ditmaal René van der Gijp, vindt Aran. “De media hebben het gedaan en René is een patiënt zegt-ie. Dat vind ik dan ook wel weer fors. Had dat dan vorige week bij VI zélf gezegd. Had die guts gehad om daar te gaan zitten.”

Het is wel een beetje klaar met Gordon, aldus Aran. “We hebben mensen gesproken in de afgelopen weken die met Gordon gewerkt hebben in de televisiewereld en je kan niet van hem op aan.”

Hulp nodig

Bridget Maasland denkt dat Goor hulp nodig heeft. “John, jij gaat goed ook met Gordon om. Is er dan niemand in zijn omgeving die hem hier af en toe een beetje kan afremmen of helpen hiermee? Het voelt ook wel alsof hij niet weet wat hij moet.”

John van den Heuvel daarop: “Ik heb vorige week best een aantal keren contact met hem gehad. Het is wel waar wat Aran zegt dat hij een flinke dreun heeft gehad en misschien een beetje wankel is of een beetje veel wankel. Ik ben het niet eens als je zegt dat er niet mee te werken is, want hij komt altijd al zijn afspraken na, ook zijn zakelijke afspraken.”

Incasseringsvermogen

Bridget is kritich. “Maar zijn incasseringsvermogen, daar heeft hij natuurlijk moeite mee.”

John: “Als je labiel bent en je zit niet lekker in je vel, dan reageer je natuurlijk anders dan wanneer je helemaal top bent.”

Bridget: “Dit zijn wel dingen die hij natuurlijk vroeger ook bij andere mensen voor de voeten gooide en om de oren gooide.”

John: “Dat is dat incasseringsvermogen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat oud-opdrachtgevers als RTL en Talpa hulp moeten bieden aan Gordon?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen