Wat Angela niet durft: Sophie Hilbrand toont zich zónder make-up

Wat Angela de Jong niet durft, vindt Sophie Hilbrand geen enkel probleem: backstage gefilmd worden terwijl ze nog niet in de make-up zit. De presentatrice laat zien hoe ze er naturel uitziet.

Sophie Hilbrand © Instagram

Sophie Hilbrand is terug op de buis met haar talkshow in de vooravond van NPO 1. De presentatie wisselt ze niet langer af met de louche Khalid Kasem, maar met zijn mentor en vervanger Jeroen Pauw. Voorafgaand aan de show kondigen zij hun gasten steevast aan in een filmpje op de socials, en Sophie doet dat zelfs als ze nog geen make-up op heeft.

Dappere Sophie

Waar iemand als Angela de Jong (47) het expliciet verbiedt om gefilmd te worden als ze nog geen foundation op heeft, heeft Sophie (48) daar geen enkele moeite mee. En dat is behoorlijk dapper, omdat de meeste tv-sterren zich niet willen vertonen zonder schmink op. Dan zien ze er immers vaak toch iets anders uit.

Sophie wordt op de socials van haar talkshow flink door de mangel gehaald. Niet vanwege haar make-up-loze verschijning, maar omdat ze maandag bijna begon te grienen omdat haar maatje Khalid van het programma is gehaald. “Ben je al uitgehuild? 😂”, vraagt ene Ronald bijvoorbeeld.

Enorm verschil

Degene die de meeste tranen zal hebben gelaten in deze kwestie is Khalid, die nu werkloos thuis zit. En hij wordt niet bepaald gemist. Zo vindt Parool-columnist Bart van Zoelen zijn vervanger Jeroen Pauw véél beter…

Hij schrijft in de krant: “Het is pijnlijk zichtbaar hoe groot het verschil is in kunnen met Pauws voorganger, die nooit echt overtuigde als presentator. Sophie mist Khalid, de kijker niet.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Sophie Hilbrand wordt na de zomer dé late-night-ster van de NPO. Goede keuze?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen