Lil Kleine reageert op heftige uitspraken Patty Brard: ‘Niet prettig’

Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine, reageert voor de camera van RTL Boulevard op de heftige uitspraken van Patty Brard. Zij is bezorgd over zijn kindje Lío. “Dit is niet prettig.”

Aran Bade, Patty Brard en Lil Kleine © RTL, SBS

Twee jaar na het uit de auto sleuren van Jaimie Vaes staat hij weer volop in de belangstelling: Jorik Scholten. We kunnen sinds kort een documentaireserie over hem streamen en maandagavond mocht hij die promoten aan de talkshowtafel van Renze Klamer. Na afloop stond Aran Bade hem op te wachten om hem kort te interviewen voor RTL Boulevard.

Kindje geblurd

Aran vraagt Jorik onder meer of hij zijn zoontje Lío vaak ziet. “Nou, ze zijn op Ibiza, ze wonen op Ibiza. Tussen ons even: ze komen misschien naar Nederland, omdat hij in Nederland op school gaat en dát zou betekenen dat ik hem dan veel vaker ga zien en lekker naar school kan brengen en uit school kan halen. Dat zou heel fijn zijn”, antwoordt hij.

We zien in die docu niets van Jamie. Heeft zij toestemming gegeven voor de film? “Ze heeft geen toestemming gegeven. Daarom zit ze ook niet in de docu en daarom is mijn kindje ook geblurd.”

Uitspraken van Patty

Aran wijst vervolgens op de uitspraken van Patty Brard. “Er zijn mensen die maken zich ook een beetje zorgen om Lío natuurlijk vanwege deze hele situatie. Wat is jouw reactie daarop?”

Patty vindt het zorgelijk dat het zoontje van Jorik en Jaimie nog steeds niet praat, ondanks dat hij alweer 4,5 jaar oud is. “Dat kindje praat niet – en ik moet heel goed oppassen wat ik zeg, want ik weet niet waar dat door komt – maar ik denk dat de situatie daar mede debet aan is. (…) Ze kwamen om vijf uur ’s ochtends doorgezopen en doorgesnoven thuis!”

‘Niet gepast’

Jorik wil daar duidelijk niet over praten. Hij zegt geïrriteerd: “Dat vind ik niet gepast om op camera te bespreken.”

Aran: “Nee, hoe het met hem gaat, qua dat mensen zich zorgen misschien maken…”

Jorik: “Je vraagt aan mij: wat vind je ervan dat mensen er wat van vinden?”

Aran: “Ja, als mensen die docu zien en dat gevoel hebben.”

Jorik: “Daar wil ik het liever niet over hebben op camera, omdat hij… Als hij oud genoeg is, dan mag hij daar zelf over praten.”

Geagiteerd

Aran vertelt aan de desk van Boulevard dat de sfeer omsloeg toen hij deze vraag stelde over zijn zoontje. Jorik deed heel erg ‘geagiteerd’, aldus de showkenner.

“Dan valt toch even dat grimas af en dan is hij echt even emotioneel daarover. Dat voelde je wel: onderhuids gaat er van alles door zijn hoofd, maar hij blijft een beetje die lach houden en dat is toch moeilijk te lezen…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gunt u Jorik Scholten een comeback?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen