Van roddels naar rompertjes: BN’ers feliciteren Yvonne Coldeweijer

De BN’ers staan in de rij om Yvonne Coldeweijer te feliciteren met haar heuglijke babynieuws. Chantal Janzen is veruit de grootste ster op het felicitatielijstje; welke BN’ers staan er nog meer op?

Yvonne Coldeweijer en Chantal Janzen © RTL

Het is een vrolijke mijlpaal in het privéleven van Yvonne Coldeweijer: ze is bevallen van zoontje Ted. Ze heeft gisteren een babyfoto geplaatst op Instagram en daaronder regent het felicitaties, ook van BN’ers. En dat terwijl de juicekoningin niet bepaald lekker ligt bij de sterren van ons land. Eén van hen heeft zelfs een fictief haatboek over haar geschreven.

‘Geniet van elkaar!’

Chantal Janzen is veruit de grootste ster in Yvonne’s felicitatielijstje. “Gefeliciteerd!”, schrijft ze onder de post. En ook RTL 4-collega Miljuschka Witzenhausen laat wat van zich horen: “Gefeliciteerd.”

Mariska Bauer, wier man Frans steevast bejubeld wordt door Yvonne, is iets scheutiger met haar felicitatie: “Gefeliciteerd met jullie prachtige zoon, geniet van elkaar ❤️”

Het berichtje van Olcay Gulsen bevat zelfs vier hartjes: “Gefeliciteerd ❤️❤️❤️❤️”

Wat zegt Evert?

Privé-baas Evert Santegoeds, die meermaals door Yvonne op de hak is genomen, laat zich ook niet kennen. “M’n vriendin heeft een kind!”, roept hij aan de desk van Shownieuws.

Hij vervolgt: “We hadden hier al echte juice, want we hadden bijna live verslag kunnen doen, maar toen weigerde ze ons te woord te staan en zelfs te bevestigen dat ze was bevallen. En vandaag kwam ze zelf met het nieuws, via haar eigen kanaal natuurlijk. Nou, als ik een kaartje krijg, wordt het tijd voor kraamvisite denk ik.”

Boulevard-kamp

En vanuit het Boulevard-kamp dan? Luuk Ikink, erg actief op de socials, zwijgt, maar Rob Goossens zegt: “Van harte!!”

Het is voor de BN’ers even flink navigeren tussen feliciteren en vrezen, maar Maxime Meiland, Nikkie de Jager, Connie Witteman, Monique Smit, Kelly van der Veer, Yves Berendse, Nino Wilkes, Robbert Rodenburg, Johan Fretz, Bart Ettekoven, Britt Dekker en Nicolette Kluijver laten zich van hun sportieve kant zien.

Vijanden als Heleen van Royen, Rachel Hazes en Samantha Steenwijk zwijgen als het graf.

Sceptisch

Al die BN’er-felicitaties zorgen overigens ook wel voor enige achterdocht bij volgers van Yvonne. Zo schrijft ene Dave: “Toch bijzonder dat de bekende Nederlandertjes je massaal feliciteren. 😂”

“Is het sarcasme of denken ze: we doen even lief, want over een paar maanden kans ze ons anders zomaar doormidden zagen? 🤣”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen