Rob Kemps vanwege nare reacties minder vaak op Insta: ‘Gezeik’

Rob Kemps is vanwege de negatieve reacties op zijn nieuwe relatie met Stephanie Klaver minder vaak te vinden op Instagram, geeft hij aan. “Maar ja, mensen willen toch altijd wat zien van je.”

Rob Kemps en Stephanie Klamer © Instagram

Na die overdosis vakantiefotootjes met zijn nieuwe liefje Stephanie Klaver, lijkt Rob Kemps de laatste tijd heel erg te willen compenseren. Hij plaatst continu foto’s en filmpjes van zijn jonge kinderen, kennelijk om de mensen te bewijzen dat hij wel degelijk een goede vader is. En geen vader die alleen maar met zijn achtergronddanseres bezig is.

‘Men wil dit’

Wilfred Genee begrijpt die Insta-drang van Rob niet zo. “Waarom doe je dat eigenlijk op Instagram? Waarom ga je met je persoonlijke leven eigenlijk op Instagram staan? Waarom doe je dat?”, vraagt hij hem in The Friday Move.

Volgens Rob willen de mensen dit allemaal van hem weten. “Ik merk meestal dat mensen het leuk vinden om iets te zien, bijvoorbeeld met je kinderen. Mijn zoontje is voor de eerste dag naar school geweest.”

Veel gezeik

Wilfred blijft het apart vinden. “Het levert je ook heel veel gezeik op hè?”

Dat beaamt Rob. “Ja, daarom ben ik het ook iets minder gaan doen. Alleen, ik moet wel heel eerlijk zeggen: jij weet natuurlijk ook wel een beetje hoe het werkt, want jij hebt er zelf ook wel eens af en toe last van… Op het moment dat je een berichtje plaatst krijg je, ik noem maar even wat, 6000 likes. Dus 6000 mensen vinden het leuk.”

Negatieve sfeer

Je moet vooral naar dat aantal likes kijken, legt Rob uit. “Je krijgt dan nog 200 berichten van mensen die het leuk vinden. En een stuk of 100 die het niet leuk vinden. Als daar dan iets van wordt gezegd, is het ineens: ‘Ja, niemand vindt het leuk.’ Dat wordt dan een beetje de sfeer.”

Begrijpt Rob de kritiek op de relatie met zijn nieuwe vriendin niet? “Ja, maar ja, goed, nieuwe vriendin… We zijn al bijna zeven maanden bij elkaar, weet je wel.”

‘Wat brengt het je?’

De vraag van Wilfred blijft overeind: wat brengt Instagram hem? “Nou, als de storm wat is gaan liggen en het zou allemaal pais en vrees zijn, zeg maar, voor iedereen, dan vinden mensen het heel leuk om te volgen. Dat is hetzelfde als vroeger met Peter van der Vorst en Over de Vloer. Mensen willen toch altijd nog iets zien van je.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rob Kemps toont de laatste tijd continu filmpjes met zijn kids. Pr-offensief?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen