Liefje Emma Heesters uitgelachen door Luuk Ikink: ‘Gehackt? Ha!’

Luuk Ikink vindt het hilarisch dat Emma Heesters en Wesley Hoedt denken dat ze de juicekanalen te pakken hebben, nu ze zijn vreemdgaan na twee jaar opeens afschuiven op een ‘hacker’.

Emma Heesters en Luuk Ikink © RTL

De BN’ers zijn creatief, maar Emma Heesters en Wesley Hoedt maken het al helemaal mooi. Die hebben nu al bijna twee jaar last van de bewijzen die juicekanalen leveren voor zijn onophoudelijke vreemdgaan. Bewijzen die er echt allemaal heel geloofwaardig en aannemelijk uitzien. Geen speld tussen te krijgen. En toch proberen die twee het…

Gierende Luuk

Wesley heeft een heel statement op zijn Instagram geplaatst dat hij niet is vreemdgegaan, maar dat een hacker deed alsof! Wat een gekkigheid. Luuk Ikink, de megaster van RTL Boulevard, vindt het om te gieren.

Luuk in de BLVD Podcast: “Wesley Hoedt is geout op allerlei juicekanalen, dat hij allemaal berichtjes had gestuurd met zijn Instagram naar allerlei andere vrouwen. Dat zag je echt aan alle kanten. Het was heel duidelijk dat die jongen vreemd was gegaan. Toen gingen ze uit elkaar. Er gingen altijd al geruchten dat ze nog steeds bij elkaar waren.”

Hilarische draai

En die geruchten blijken dus waar. “Dit verhaal krijgt op een gegeven moment een tamelijk hilarische draai, namelijk toen Wesley Hoedt op zijn eigen Instagram het verhaal vertelde dat ze inderdaad weer bij elkaar zijn – nou, leuk voor ze – en dat hij nooit is vreemd gegaan. Oké, waarom dan niet? Omdat hij dus, zegt hij, gehackt is.”

Co-host Rob Goossens: “Dit is het moment dat we Carlo Boszhards blik van verbazing kunnen doen.”

‘Nou, oké’

Luuk vindt die jongen echt zó ongeloofwaardig. “Maar dat is toch… Die jongen zegt: ik ben gehackt en zo zijn al die berichten gekomen, ik heb nooit met andere vrouwen gekletst of gepraat of weet ik veel wat, of vreemdgegaan, het is allemaal die hacken geweest. Ik dacht wel: nou oké…”

Hij vervolgt: “Ja, goed, prima. Als zij erin geloven, ik vind het helemaal best. Maar ik vraag me wel af: is dat nou de manier om hiermee om te gaan? Of moet je misschien zoals Nielson zeggen: ‘Jongens, ik ben gewoon een lul geweest. Dit is het. Ik ben vreemdgegaan en dat ga ik met mijn vrouw oplossen. Maar ik draai er verder niet omheen.'”

Nielson-methode

De Nielson-methode is veel sterker, denkt Luuk. “Dan denk je wel sneller: oké gast, fijn dat je het goed maakt met je vrouw, maar ik ben er al wel overheen als toeschouwer zijnde.”

Rob: “Volgens mij is de kunst hier: hou het simpel. En Nielson heeft het heel simpel gemaakt. Niet al te veel variabelen toegevoegd. En dan hoef je ook niet meer op heel veel te reageren, omdat er geen extra vragen opkomen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wesley Hoedt ging niet vreemd, maar zijn hacker deed alsof. Geloofwaardig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen