‘Khalid Kasem heeft totaal geen interesse in mening Patty Brard’

Waarom is Patty Brard in vredesnaam een van de sidekicks van Khalid & Sophie? Dat is toch een compléte mismatch? “Khalid Kasem toont ook heel weinig interesse in haar.”

Patty Brard en Khalid Kasem © NPO

Het is compleet onduidelijk waarom Khalid & Sophie als een van de sidekicks een deskundige van Shownieuws heeft aangetrokken. Patty Brard is nou niet bepaald iemand die je bijvoorbeeld graag hoort meepraten over de ellende in de Gazastrook, een van de vaste onderwerpen in de talkshow. In sommige uitzendingen zit ze er gewoon zwijgend bij.

Weinig interesse

De invloedrijke opinie-influencer Mies zag Patty gisteren weer zitten in het programma en schrijft op X: “Zullen we ooit nog te weten komen waarom Patty Brard, of all people, sidekick is bij Khalid & Sophie?”

Victor Vlam, die dit jaar is doorgebroken als mannelijke Angela de Jong, schrijft daarop: “Ik denk dat het een poging is om minder elitair en grachtengordel over te komen. Ze is een echt SBS 6-gezicht. Aan zijn lichaamstaal te zien had Khalid weinig interesse in haar commentaar op Matthijs.”

Keihard afgekapt

Dat lijkt te kloppen. Khalid kapte Patty zelfs een aantal keer vrij abrupt af. Bij Shownieuws zou ze dan achter de schermen iemand hebben uitgescholden, maar bij Khalid & Sophie is ze ook maar te gast.

Patty mocht van Khalid alleen wat zeggen over de comeback van Matthijs van Nieuwkerk. Ze heeft er gemengde gevoelens bij. “Dat hij precies op dit moment getekend heeft bij RTL vind ik wel verrassend. Een heleboel mensen vinden het ook respectloos naar de slachtoffers, die door hem geschoffeerd zijn.”

‘Nog even’

En dat zegt dus iemand die bij het SBS 6 van Peter Gillis werkt. En als datzelfde SBS 6 aan het langste eind had getrokken en Matthijs in huis had gehaald, dan had Patty het waarschijnlijk fantastisch gevonden.

Hoe dan ook: medegast Jeroen Pauw vindt het wél tijd voor de comeback van Matthijs. “Als je steeds weer hoort: ‘Nog even, nog even, nog even’, dan denk je ook: hoe lang moet ik nou nog wachten?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Patty Brard bij Khalid & Sophie: mismatch?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen