Zorgen over nieuwe wenkbrauwen André Hazes jr.: ‘Weet hij dit?’

André Hazes jr. heeft zijn wenkbrauwen volgens Tooske Ragas op een wel héél ongelukkig moment gerestyled. “Die huid heeft nog geen zon gehad en kan verbranden op Bonaire.”

André Hazes jr. en Tooske Ragas © Instagram, SBS

De nieuwste poging van André Hazes jr. om media-aandacht te genereren is geslaagd: hij heeft drie streepjes in zijn wenkbrauwen laten scheren en het staat werkelijk óveral. Het lijkt er volgens Tooske Ragas echter op dat hij één ding over het hoofd gezien heeft, want de timing van zijn nieuwe styling is volgens haar heel ongelukkig.

Adidas-wenkies

Tooske stipt André’s nieuwe wenkbrauwen aan in de Shownieuws van gisterenavond. “Bij nieuwe muziek hoort kennelijk ook een nieuwe look.”

Collega Anouk Smulders, wier man Edwin Smulders de huisfotograaf is van André: “In de wenkbrauwen bij André staat natuurlijk die razor… Hè, volgens mij noem je ze zo, van die kleine streepjes in z’n wenkbrauwen.”

Evert Santegoeds: “Ze zijn niet van Adidas die wenkbrauwen?”

Koppie kaal

Anouk: “Nee, het zijn er inderdaad drie, ja, het had gekund, maar nu onder zijn Instagram weer alle comments open staan – dat is een tijdje natuurlijk anders geweest – dan kun je verwachten dat er van alles wordt gezegd. Nu waren de wenkies dus hot topic. Volgens mij was dit een hit in de jaren negentig.”

Collega William Rutten: “Ja, Vanilla Ice had dat. Hij was een van de eersten die het had. Volgens mij was het helemaal een hit toen. Het gezeur altijd van mensen! Laat iemand lekker snijden in z’n wenkbrauwen. Al scheert hij z’n kop kaal! Dat moet hij toch weten.”

Zonnebrand

Anouk heeft de tekstschrijver van André gevraagd naar de beweegredenen achter deze streepjes. “We hebben Billy Dans nog even gevraagd of het iets met creativiteit te maken heeft. Hij zegt: ‘Geen idee.’ Ik ga het in ieder geval niet doen, maar Dré moet lekker doen waar hij zin in heeft.”

Tooske Ragas denkt dat André aan één ding niet gedacht heeft: hij is afgelopen weekend naar Bonaire gevlogen, dus de timing van die kale plekjes in zijn wenkbrauwen is volgens haar heel onhandig. “Je moet dit goed insmeren, want die huid heeft nog geen zon gehad en anders verbrandt het op Bonaire.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. gaat naar Bonaire om liedjes te schrijven. Helpt dat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen