André Hazes jr. heeft nieuwe wenkbrauwen: ‘Ziet er echt niet uit’

André Hazes jr. heeft weer iets gevonden om de media mee te halen. Ditmaal is het niet zijn geflopte muziek of zijn beangstigende moeder, maar zijn het zijn wenkbrauwen. “Ziet er niet uit!”

André Hazes jr. © Instagram

Het verzadigingspunt lijkt alweer in zicht: André Hazes jr. dringt zich wel héél erg op aan de mensen. De zanger heeft vanochtend weer een filmpje opgenomen terwijl hij onderweg is naar Schiphol. Hierin laat hij zijn nieuwe wenkbrauwen met streepjes erin zien. Die streepjes waren in de jaren negentig een trend en tegenwoordig zie je het vooral bij tieners.

‘Echt heel trots op’

André is ontzettend blij in het filmpje. “Dames en heren, we hebben de 3 miljoen streams bereikt voor het album. Dank jullie wel. Daar ben ik echt heel blij mee, echt heel trots op. En ik wil jullie daar heel erg voor bedanken. Het is muziek die ik heb gemaakt die bij me past en blijkbaar ook bij jullie, dus dank jullie wel voor de steun.”

Hij vervolgt: “Ik ben nu onderweg naar Schiphol, want ik ga opnieuw op schrijverskamp met de jongens. En dat gaan we lekker in het buitenland doen, want hier worden het anders alleen maar depressieve liedjes. Ik wil gewoon doorpakken met mijn muziek en het liefst zo snel mogelijk.”

‘Dare to be different’

De mensen gaan in de comments vooral los op de ‘wenkies’ van André. “Nou, die wenkies… Nee, staat totaal niet bij jou whhahhaaa 😂”, zegt mevrouw Lotte.

André reageert daarop: “Dare to be different.”

Mevrouw Soraya: “Die wenkies… Je bent toch geen 16???”

En Joanna: “De wenkies kunnen nu echt niet meer.”

Helemaal van de leg

Werkelijk niemand heeft het over André’s nieuwtje. Mevrouw Carla: “Hoe je wenkbrauwen je boodschap overschaduwen bij de dames hier. Ze zijn helemaal van de leg. 😂”

Mevrouw Betsie vindt het respectloos van André. “Zelf weten wat je doet, maar nee: dat staat echt niet. Wees blij dat je normale had. Veel mensen die te dunne hebben of die om een of andere reden de wenkies zijn uit gevallen. Die hadden graag normale, en doe dit niet te vaak want dan groeien ze niet meer bij. ❤️”

‘Koppen dicht!’

De die hard-fans van André zijn boos over de kritiek op André’s wenkbrauwen. “Wat een commentaar over zijn wenkbrauwen. Hou jullie koppen dicht joh. Mag een mens zelf bepalen wat ze doen of dragen?”

Het filmpje van André:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u de nieuwe wenkbrauwen van André Hazes jr. mooi?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen