Carlo Boszhard somber over nieuwe ‘daily’ op SBS 6: ‘Wordt lastig’ 

Carlo Boszhard ziet het somber in voor de nieuwe goednieuwsshow op SBS 6. Hij denkt dat met name het tijdstip onhandig is uitgekozen. “Het wordt elke dag om 18.00 uur uitgezonden!”

GoedNieuws Vandaag en Carlo Boszhard © William Rutten, RTL

Er is al veel over gezegd en geschreven: GoedNieuws Vandaag, de door John de Mol bedachte nieuwsrubriek die vanaf vanavond elke dag om 18.00 uur te zien zal zijn op SBS 6. Volgens Johan Derksen wordt het gegarandeerd een flop, omdat mensen er volgens hem niet op zitten te wachten om de wereld door een roze bril te bekijken.

Carlo somber

Carlo Boszhard ziet het ook somber in voor dit programma, is te lezen in zijn Televizier-column. “De makers van GoedNieuws Vandaag zullen moeten zoeken naar de juiste toon. Dat is niet makkelijk maar allesbepalend voor het succes”, schrijft hij.

Hij vervolgt: “Het slechte nieuws heeft inmiddels de redactie van deze show al bereikt. Het wordt om 18.00 uur uitgezonden. Een combinatie met Hart van Nederland was wellicht beter geweest.”

Wat denkt Tina?

Tina Nijkamp, de belangrijkste kijkcijferexpert van het land, denkt ook dat GoedNieuws Vandaag gaat floppen. “Het slechte nieuws voor GoedNieuws Vandaag is alvast dat het direct tegenover Journaal op NPO 1, Journaal op NPO 2 en RTL Nieuws van 18.00 uur staat. Veel concurrentie dus.”

Je kunt volgens Tina echter niets uitsluiten. “Spannende dag voor het team, wie weet gebeurt er een kijkcijferwonder.”

Afgefakkeld

Yvonne Coldeweijer liet eerder weten niet te begrijpen waarom SBS 6 voor dit programma in zee gaat met Talitha Muusse. Zij zal te zien zijn als een van de deskundigen. “Ik denk: wat heeft Taliet eraan bij te dragen? Geen idee. Ik vind het toch wel een beetje van: why?”, aldus de juicekoningin.

Ook Sam Hagens liet blijken weinig vertrouwen te hebben in het programma, ondanks dat hij erbij betrokken is. “Het past gewoon niet helemaal bij wat ik mooi vind om te maken.”

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen