Louis van Gaal shockeert SBS 6-sterren: ‘Hij heeft maar één toilet’

Louis van Gaal shockeert de sterren van Shownieuws met de advertentie van zijn penthouse in Noordwijk. Ze hebben de plattegrond geanalyseerd en concluderen: “Er is maar één toilet.”

Louis van Gaal © NPO

Als Louis en Truus van Gaal flink getafeld hebben, dan kunnen ze bij terugkomst in hun riante appartement in Noordwijk nooit even gelijktijdig uitbuiken op het toilet. Tientallen miljoenen euro’s op de bank, maar nog steeds rondjes moeten lopen door de huiskamer om je keutel in te houden… Ongelooflijk, vinden de sterren van Shownieuws.

Unieke plek

Het appartement van Louis staat te koop voor het megabedrag van 4 miljoen euro. “Het is echt op een unieke plek, hè, want het is het laatste appartement op die rij aan de Boulevard”, legt deskundige Bart Ettekoven uit.

Privé-baas Evert Santegoeds vals: “En de Meilandjes zijn ver weg genoeg.”

Bart heeft tijdens zijn redactiewerk even goed de plattegrond van Louis’ penthouse bestudeerd. “Twee dingen vielen me op toen ik de foto’s bekeek.”

Levensgroot portret

Wat viel Louis op? “Allereerst: in de slaapkamer hing echt een levensgroot portret van Truus en Louis en dat zie je eigenlijk bijna nooit op Funda, want dan schermen ze dat af. Dan blurren ze dat, zo noemen we dat. In z’n werkkamer zie je ook gewoon z’n AZ-trofeeën staan. Dat vond ik opvallend.”

En dan komt het toilet aan de beurt. “In dit enorme huis van 4 miljoen… Wat denk je? Eén pot. Eén toilet. Dat is toch weinig? Je zou toch denken: een gastentoilet. Maar in de badkamer zit ook geen extra toilet, dus ze hebben één toilet in dat enorme appartement. Dat zijn wel twee opvallende dingen.”

Evert: “Dat is wel weinig.”

47 miljoen euro

Wat niet als weinig valt te kwalificeren is het aantal bankbiljetten dat Louis uit de muur kan halen. “We hebben vorig jaar het vermogen van Louis van Gaal nog eens onder de loep genomen en we kwamen uit op een vermogen van 47 miljoen. Het afgelopen jaar had je 120 miljoen euro nodig om in de Quote 500 te komen.”

Komt de 72-jarige Louis er ooit nog in? Nee. “Ik denk niet dat Louis van Gaal dat nog gaat redden.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u één toilet een beetje karig voor een appartement van 4 miljoen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen