Paul de Leeuw na tweede hotelshow afgekat op SBS 6: ‘Jammer!’

Heeft Paul de Leeuw zich na de verbale wurging door Angela de Jong weten te revancheren met zijn tv-show Hotel Hollandia? Nee, nog geen uur na de tweede aflevering is hij afgekat op SBS 6.

Paul de Leeuw en Eline de Ruig © NPO, SBS

Het is kommer en kwel voor Paul de Leeuw. De tv-grootheid maakte vorige week zijn comeback op de zaterdagavond met de nieuwe formule Hotel Hollandia, maar deze mengelmoes van sketches en interviews is niet goed ontvangen. Met name Angela de Jong ging flink tekeer; zij pakte haar grootste kartelmes uit de la en liet níets heel van deze show.

Pijnlijke stilte

Paul zette gisterenavond alles op alles om zich te revancheren met de tweede aflevering van Hotel Hollandia. Is dat gelukt? Nee, nog geen uur na de uitzending op NPO 1 werd hij aan de andere kant, op SBS 6, keihard neergesabeld door de nieuwe entertainmentdeskundige van dat programma: Eline de Ruig.

Shownieuws had een compilatie gemaakt van de tweede aflevering, maar zij kunnen er niet om lachen. Na afloop van de compilatie zien we níemand aan de desk lachen. “Dit is een pijnlijke stilte”, merkt Patty Brard vals op.

Niet goed

Eline vindt het ook pijnlijk en begint te lachen. “Dit is een pijnlijke stilte, ja. Hahahaha.”

Presentator Manuel Venderbos: “Ja, ik denk: ik praat er gewoon overheen.”

Eline: “Hahaha.”

Manuel: “Wat vond je ervan? Want jij hebt de hele aflevering gezien.”

Eline: “Ik heb het gezien en ik had zó graag willen zeggen dat ik ervan heb genoten en dat ik vond dat het écht verbeterd was, maar ja, helaas is dat toch niet helemaal het geval.”

Niet spontaan

Het is nog steeds slecht, aldus Eline. “Ze hebben echt wel wat dingen aangepast, maar uiteindelijk is het toch nog steeds Paul die mensen interviewt, er zijn sketches en er is nog een soort van sitcom doorheen. En dat werkt gewoon niet zo lekker. Dat is gewoon heel erg jammer.”

Ze vervolgt: “Het is heel erg voorgeproduceerd en Paul kan juist zoveel meer eigenlijk als hij spontane interviews heeft met mensen uit het publiek en er van alles gebeurt.”

Angela’s man

Patty probeert Paul nog een beetje te sparen. “Ik vond het stuk met Jamai nog wel heel goed gedaan hoor.”

Manuel: “Maar de korte conclusie is in elk geval dat de tweede pannenkoek ook niet helemaal gelukt is?”

Paul: “Ik denk dat Angela thuis weer ruzie heeft met haar man. Hahahaha.”

Manuel, die de podcast van Angela presenteert, besluit: “Ik denk dat ik die nog wel spreek deze week!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ziet u Paul de Leeuw wel graag terugkeren met een show als Mooi Weer De Leeuw?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen