Martijn Krabbé blijft toch op tv, staakt plan om midlife-dj te worden

Martijn Krabbé staakt zijn plannen om weer plaatjes te gaan draaien. Hij blijft gewoon te zien als presentator op televisie. “Ik lijk anders de aardrijkskundeleraar die populair doet.”

Martijn Krabbé © Instagram

Het is bijna een jaar geleden dat Martijn Krabbé in een reisprogramma van Beau van Erven Dorens aankondigde dat hij wil stoppen met televisie en weer plaatjes wil gaan draaien. De presentator werd uitgelachen door Tooske Ragas en er werd bovendien sceptisch gereageerd: “Hij wil stoppen met televisie? Ach, dat zeggen ze allemaal!”

Martijn uitgelachen

Dat Martijn zijn dj-ambities heeft geparkeerd is maar goed ook, want hij werd laatst vierkant uitgelachen toen hij ging draaien op een of ander feestje van Nicolette van Dam.

Zelf vindt Martijn dat wel een beetje gek, omdat hij vroeger ook jarenlang actief is geweest als dj. “Dan stond ik ergens op een feestje muziek te draaien en maakte niemand zich ergens druk over. Maar als ik nú een plaatje opzet, dan is het het internet meteen te klein, gek hoor”, reageert hij in de Weekend.

Stomverbaasd

Wat vindt Martijn ervan dat hij in Vandaag Inside zo is uitgelachen? “Dat snap ik wel, het ziet er ook wel een beetje uit als zo’n schoolfeest, weet je wel. Wanneer de aardrijkskundeleraar opeens heel populair doet en een muziekje opzet. Maar echt, ik ben ook stomverbaasd, want sorry, zo ben ik wel begonnen.”

Hij vervolgt: “Aan de andere kant: dat is al zo lang geleden, dus ik neem het verder niemand kwalijk, haha! Dat draaien kwam in elk geval weer op toen ik mezelf heel erg ging oriënteren op: jeetje, wat wil ik nou nog doen bij televisie, moet ik daar wel mee verder?”

Ambities in ijskast

De dj-ambities gaan weer de ijskast in. “Nu kom ik er toch langzaam achter, terwijl ik af en toe een schop onder mijn hol krijg, van: je moet weer een beetje naar buiten joh! Ik vind het nog steeds leuk genoeg, en er komen zowaar wel zes à zeven titels aan in het aankomende jaar.”

Het Voice-schandaal heeft er gewoon erg bij hem ingehakt. “Dat ik me dat aantrek, is toch niet heftig? Dat snapt toch iedereen?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Martijn Krabbé heeft zijn dj-plannen afgeblazen. Verstandig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen