Johan Derksen leeft mee met kinderen Douwe Bob: ‘Ge*le papa!’

Johan Derksen vindt dat Douwe Bob een onverantwoordelijke vader is. Hij vindt het schandalig dat de zanger kinderen heeft bij allerlei verschillende vrouwen. “Een ge*le papa!”

Douwe Bob en Johan Derksen © SBS 6

Presentatrice Dyantha Brooks heeft flink wat punten gescoord met haar hilarische actie in Shownieuws: ze kapte abrupt een live-interview met Douwe Bob af vanwege onbeschoft gedrag. “Douwe heeft blijkbaar een beetje onbeschoft gedaan en ik vond het heel leuk om een beetje meer karakter te zien van Dyantha Brooks”, aldus Hélène Hendriks in VI.

Gelijk aangepakt

Hélène vertelt aan tafel bij Vandaag Inside dat ze dat echt leuk vindt van Dyantha. “Zij was echt oprecht geïrriteerd en dat leverde een beetje ongemakkelijke televisie op en dat is natuurlijk héérlijk om naar te kijken. Ja, dat is leuk.”

Ook René van der Gijp vindt het lachen: “Hahahaha! Hij werd gelijk aangepakt!”

Collega Johan Derksen snijdt vervolgens een héél ander punt aan, namelijk het feit dat hij in zo’n kort tijdsbestek drie kinderen bij drie verschillende moeders heeft gekregen.

Johan basht Bob

Johan vindt het ongepast. “Ja, weet je wel, dit is mijn wereld helemaal niet. Maar ik heb domme dingen gedaan in mijn leven – daar wil ik af en toe nog wel eens wat over vertellen, maar vanavond niet – maar als hij drie dames tegelijk in verwachting heeft, dan is er met die jongen en zijn verantwoordelijkheidsgevoel ook wel het een en ander aan de hand.”

René: “Zijn moreel kompas.”

Johan: “Ja, ja, dan denk ik: dan kun je wel de popiejopiezanger met tatoeages in je nek zijn, maar dat doe je niet, want die kinderen komen heel veel tekort door de escapades van geile papa, hè?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Douwe Bob heeft bij allerlei verschillende moeders allerlei verschillende kinderen. Onverantwoordelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen