Herfst nu echt begonnen: wat vindt de kapper van Wendy van Dijk?

Het is kouder, natter en de blaadjes zijn flink aan het verkleuren: de herfst is nu echt begonnen. Het tijdschrift Weekend vraagt zich af: wat vindt de kapper van Wendy van Dijk daarvan?

Wendy van Dijk en Mari van de Ven © Instagram

Mari van de Ven, de persoonlijke poederdoos van Wendy van Dijk, is door de Weekend gebeld om zijn mening over het herfstseizoen te peilen. Baalt hij ervan dat al zijn sterren straks met verlepte kapsels door het regenweer lopen? Wordt hij een beetje depri van de kortere dagen? En wat vindt hij eigenlijk van al die blaadjes op de stoep?

Mari in regenpak

Allemaal belangrijke vragen en de Weekend heeft nu antwoord op een aantal daarvan. Mari blijkt in elk geval helemaal geen herfsthater te zijn. “Ik heb nooit last van dips. Ik ben altijd positief ingesteld. Ik tel mijn zegeningen.”

Het is juist de zómer waar Mari soms gek van wordt. “Als het heet is, dan kan ik nog weleens zeggen: ‘Pfoe jongens, wat is het heet!’ Dan is het niet leuk meer af en toe, maar straks is het weer tien graden onder nul, dus niet klagen. Ik ga straks ook door weer en wind naar de sportschool. Ik doe gewoon mijn regenpak aan, dat maakt mij niet uit.”

Gek op onweer

Heeft de Weekend nou echt een heel artikel geschreven over Mari’s mening over het herfstweer?! Nee, natuurlijk niet. Marijke Helwegen mag ook nog wat zeggen: “De herfst is mijn favoriete jaargetijde. Ik geniet heel erg van een beetje koel weer, van motregen en ook erger. Ik ben gék op onweer, daar word ik heel rustig van, dan tril ik niet.”

Na flink wat bellen is er ook nog een semi-BN’er gevonden die een hekel heeft aan de herfst: oud-Luv’-ster José Hoebee. Maar dat is sowieso al een sikkeneurig type. “Ik haat regen. Ik ben dan ook van de zomer, en van een goede, koude winter. Met de herfst kan ik niet zoveel!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De blaadjes vallen weer van de bomen. Heeft u last van winterdepressie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen