Mari van de Ven was op Capri tijdens knokkelcrisis Wendy van Dijk

Mari van de Ven was op het Italiaanse vakantie-eiland Capri tijdens de verschrikkelijke knokkelcrisis van Wendy van Dijk. Hij overwoog om terug te keren, maar deed het uiteindelijk niet.

Wendy van Dijk en Mari van de Ven © Instagram

Het was een afschuwelijke zomer voor Wendy van Dijk. Haar reis naar Thailand eindigde in een nachtmerrie, omdat ze daar te grazen werd genomen door een verschrikkelijke gelekoortsmug. Dat beest heeft de SBS 6-vedette volledig plat gekregen en op een gegeven moment moest ze zelfs naar het ziekenhuis.

Mari bezorgd

Een heel drama dus, maar Wendy stond er behoorlijk alleen voor. Haar zoontje Sam was hartstikke druk met zijn Instagram-stories en DJ Errie was naar verluidt zijn nieuwe Rotterdamse vrijgezellenappartement aan het inrichten. Gelukkig heb je dan nog altijd je vrienden. Als die niet op vakantie zijn…

Haar favoriete poederkwast Mari van de Ven zat in elk geval níet bij Wendy aan het ziekenhuisbed. “Ik heb me wel flink zorgen gemaakt. Het is natuurlijk toch iets waarvan je niet weet wat het is en het is nog maar de vraag hoe iemand eruit gaat komen”, legt hij uit in de Weekend.

Mari op Capri

Waarom zat Mari niet bij Wendy aan het bed? “Een paar weken nadat ze uit Thailand kwam, werd ze hier ziek. Ik zat toen in het buitenland, dus ik kon er even niet voor haar zijn. Ik was op Capri in Italië, met mijn goede vriend Thomas. Het was heerlijk. Maar als het heel slecht met Wendy was gegaan, was ik wel teruggevlogen.”

Dat heeft hij uiteindelijk niet gedaan. “Wendy en ik hebben veel geappt. Ik hoefde haar niet per se positief te houden nee, want Wendy is sowieso een heel positief mens. En ook wel echt een doordouwer. Maar ze was heel erg ziek, dus ik had enorm met haar te doen.”

Hartjes van Mari

Mari was in gedachten continu bij Wendy. “Voor haar was het ook iets waarvan ze natuurlijk niet wist hoe het zou zijn, want ze had het nog nooit gehad. Dan is dat best wel vreemd. We maakten er ook wel grapjes over, maar de eerste dagen was ze heel erg ziek. Dus toen stuurde ik haar constant berichtjes dat ik aan haar dacht met hartjes en zo.”

Hij besluit: “We hebben heel veel contact, ze is al twintig jaar een klant, maar ook een vriendin. Wendy is als een soort zusje voor mij. We delen ook veel. Wendy is nog wel wat vermoeid, maar gelukkig hersteld. Ik had nooit gedacht dat zoiets er zó flink in kon hakken. Ik ga het er natuurlijk nog even uitvoerig met haar over hebben.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Mari van de Ven is in Capri gebleven ondanks de knokkelcrisis van Wendy van Dijk. Dubieus?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen