Enórm spektakel: André Hazes jr. onthult reden ruzie met Rachel

Wow, er is gigántische Hazes-juice op komst. André Hazes jr. kondigt namelijk aan dat hij de ruzie met zijn moeder Rachel Hazes gaat uitlichten in zijn docusoap. “Het is gewoon gefilmd.”

André Hazes jr. en Rachel Hazes © Instagram, RTL

Het is nu al een jaartje ontzéttend hommeles tussen André Hazes jr. en Rachel Hazes. Voor de buitenwereld is het gissen naar de reden. Yvonne Coldeweijer riep vorig jaar dat Rachel een persoonlijke brief van André aan zijn toenmalige liefje Sarah van Soelen heeft gelekt, maar dat moest ze na een kort geding rectificeren. Rachel ontkent dat stellig.

Afscheid van Rachel

Wat er volgens Rachel aan de hand is? “Het lekken van de brief is niet de aanleiding dat er minder contact is tussen Rachel Hazes en haar zoon. Dat komt door een voorval dat zich enkele weken voor het lek heeft voorgedaan”, meldde haar advocaat destijds.

Dat roept natuurlijk alleen maar nóg meer vragen op, want wat is er dan voorgevallen? André riep maandag aan de talkshowtafel van Humberto Tan dat hij afscheid heeft genomen van Rachel. Dat klinkt allemaal wel erg definitief. Het lijkt erop dat Rachel echt iets héél duivelachtigs heeft gedaan.

‘Zit er juice in?’

André lijkt er goed klaar mee, want hij gaat de ruzie met zijn moeder dus zelfs gebruiken voor het tweede deel van zijn docusoap op Videoland. “Zit er wel een beetje juice in? Wat gaan we zien in deel twee?”, vraagt Frank Dane hem in de middagshow van Radio 538.

Daarop antwoordt André: “Er zit wel iets in. Het wordt niet zo heftig als deel één. (…) Over Monique? Ja, natuurlijk. En de situatie. Er komen echt wel privédingen in.”

‘Alles is gefilmd’

Dan laat André vallen dat ook Rachel aan de beurt komt. “Ja. Ook bepaalde discussies of ruzies waar ik nu in zit. Het is toch algemeen bekend dat ik en mijn moeder… Weet je. Dat… En in die tijd werd er wel gewoon gefilmd, dus dat is…”

De nieuwslezeres van dienst: “O, dus we gaan dat zien? Dat met je moeder?”

André: “Ja, best wel. Ja, ja.”

Is zijn nieuwe liedje Geen Genade gericht aan Rachel? “Het maakt niet uit voor wie het is, toch? Je neemt afscheid van mensen… (…) Maar laten we het daar maar op houden.”

Schrijversteam

Wie krijgt er naast Rachel nog meer van langs in zijn soap? “Ik heb een oud-schrijfteam dat me helemaal kapot heeft gemaakt in de media. Dat leg ik allemaal uit.”

Zijn oude schrijversteam is op een onhandige wijze gedumpt door André en zij zijn nu al geruime tijd uit op wraak. Volgens André mag hij als artiest echter gewoon zélf de mensen kiezen waar hij mee werkt. “Dat lijkt mij wel, ja.”

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen