Linda de Mol (59) gespot in ruime kleding: ‘Is ze weer zwanger?’

Linda de Mol vindt het gezien haar 59-jarige leeftijd ongelooflijk, maar toch ziet ze dat mensen zich nog regelmatig afvragen of ze weer zwanger is. “Als ik iets ruimvallends draag.”

Linda de Mol © SBS

Het maandelijkse mediamomentje van Linda de Mol is er weer: het nieuwe nummer van haar tijdschrift komt uit en dan gaat ze altijd even voor de camera van de LINDA. zitten, ditmaal samen met mede-covergirl Roxeanne Hazes. De nieuwe editie gaat over het feit dat er tegenwoordig zoveel kritiek wordt gespuid door iedereen en dat is Linda beu.

‘Stop met kritiek!’

Linda doet een oproep om elkaar iets minder kritisch te bejegenen. “‘Het is ook nooit goed.’ Dat is het thema van het nieuwe nummer. En het is een beetje zo, maar daar moeten we gewoon mee ophouden.”

Het gaat dan ook over kritiek op uiterlijkheden, aldus de gevallen tv-koningin. Zelf is ze heel content met zichzelf. “Als ik zelf in de spiegel kijk, denk ik: nou, ik vind dat ik er leuk uitzie. Ja, dan zul je altijd mensen hebben die het niet zo’n geschikte outfit vinden of die die van vorige week leuker vonden. Prima. Daar kan ik niks mee.”

‘Ben je zwanger?’

Vaak leest Linda ook commentaar terug over haar gewicht. “Ik ben 59 en dan zie ik nog wel eens als commentaar als ik iets ruimvallends aan heb: ‘Is ze zwanger?’ Really?”

Roxeanne reageert verbijsterd: “Dat is toch echt idioot?”

Linda heeft er steeds meer lak aan. En ook op haar buikje is ze trots. “Ik noem het mijn ciabatta.”

Wat ze het mooist vindt aan zichzelf? “Mijn lach. En ik heb hele leuke sleutelbeenderen. Ik vind dit een mooi deel.”

Mascara

Gaat Linda binnenkort weer ergens aan haar uiterlijk laten sleutelen of is dat nu voorbij? Dat is onduidelijk, maar wel geeft ze aan steeds meer berusting te vinden.

De presentatrice: “Ik dacht vroeger echt wel altijd als ik naar buiten ging: o, ik moet toch op z’n minst wel even mascara opsmeren, want anders denken mensen: huh?! Maar dat begin ik ook steeds meer los te laten. Het is echt een leuke nieuwe ontwikkeling: gewoon lekker jezelf zijn.”

Cover

De nieuwe LINDA.-cover:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Linda de Mol roept op: 'Zet je kritiek eens aan de kant.' Komt dat haar wel héél goed uit?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen