Waar was Rachel Hazes zo lang? ‘Heeft iets aan zichzelf laten doen’

Rachel Hazes is een flinke periode uit het zicht van de camera verdwenen, maar maandag stond ze opeens weer met haar snufferd voor een plopkap. “Heeft ze iets aan zichzelf laten doen?”

Rachel Hazes © SBS

Zo, die hebben we een tijd niet voor de camera zien staan: Rachel Hazes. Het moet even afkicken geweest zijn, maar nu is ze weer helemaal terug. Ze kwam maandagavond op de presentatie van Heleen van Royens nieuwe juiceboek af, om een soort front te vormen tegen Yvonne Coldeweijer, en accepteerde daar een interviewaanvraag van Shownieuws.

Zonnetje

Rachel zag er plotseling wel heel goed uit voor iemand die het grootste deel van haar leven in het rookhok heeft gezeten en dat wekt verbazing. Ze kreeg zelfs complimenten van haar aartsvijand Evert Santegoeds.

Is het misschien het huidige mooie weer? “Het lijkt erop dat dat ook invloed heeft op Rachel Hazes”, speculeert collega Jordi Versteegden in de podcast Strikt Privé.

Evert: “Nou, die ligt vaker in het zonnetje natuurlijk. Dat kan het probleem juist bij Rachel Hazes niet wezen.”

Sleutelen

Dan verklapt Evert dat de vrouwen van Shownieuws, in dit geval Anouk Smulders, Patty Brard en Tooske Ragas, buiten de uitzending om flink hebben geroddeld over Rachel. Ze zou volgens hen een opknapbeurt hebben ondergaan.

Evert: “De dames aan tafel die dachten dat ze het een en ander aan zichzelf had laten doen. Misschien dat we haar daarom ook een tijdje niet gezien hadden, maar ze zag er opvallend goed uit. Het was echt, ja, strak helemaal. En ze klonk ook zo aardig.”

Zonnesteek

Er wordt in Hazes-kringen bovengemiddeld veel aandacht besteed aan uiterlijkheden. Rachels favoriete oud-schoondochter Sarah van Soelen blijft drijven op haar lippen en haar gehate schoondochter Monique Westenberg zat gisteren létterlijk zes uur lang bij de kapper. “Mijn kantoor voor de aankomende zes uur!”, schreef ze op locatie.

“We gaan vandaag m’n hele haar aanpakken. Ik wil meer highlights door m’n hele haar. En omdat ik ‘seniorenblonde’ haren bij mijn inzet heb, moet dat ook altijd helemaal geverfd worden. Dit doen we vandaag in etappes in plaats van in één keer zodat er minder warmte in komt. Daardoor een hele lange zit. Maar laptop mee en kan ik ook doorwerken!”

Doorwerken

Doorwerken? Wat moet Monique in vredesnaam doen dan? Een nieuwe serie foto’s van haar zoontje blurren voor op Insta? Nieuwe afspraken inplannen met huispaparazzo Edwin Smulders? Nou ja, ze is er maar druk mee.

Terug naar Rachel: Jordi schrikt zich een hoedje van de aardige woorden van Evert. “Gaat het wel goed met Evert? Ik zit heel even… Heb je een zonnesteek ofzo? Wat is er aan de hand?”

Evert: “Wat ze ook gedaan heeft al die maanden, dat moet ze vaker doen!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Rachel Hazes iets aan zichzelf heeft laten doen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen