René van der Gijp: ‘Alexia’s billetjes likken? Dát zeggen we niet!’

René van der Gijp (62) vindt het overdreven dat er her en der wat kritiek wordt geuit op de uitspraken van Johan Derksen (74) over de billen van prinses Alexia (net 18). “Hahaha!”

Prinses Alexia en René van der Gijp © RVD, SBS

Johan Derksen heeft op de avond van Prinsjesdag gezegd dat hij het ‘kontje‘ van prinses Alexia ‘lekker’ vindt. Veel mensen vinden het ongepast dat hij zo over een nét meerderjarig meisje spreekt, al vindt Angela de Jong het prima: “Johan Derksen noemde het beestje in Vandaag Inside gewoon bij zijn naam: de prinses heeft een lekker kontje.”

‘Vieze ouwe man’

Eh, in deze AD-column slaat Angela behoorlijk de plank mis, vindt oud-NOS-baas Hans Laroes. “Dus die overjarige hangsnor met een slecht kapsel denkt dat het heel gevat is om voor een groot publiek een achttienjarige jonge vrouw te prijzen om haar ‘lekkere kontje’? Dat heet toch al eeuwen ‘vieze ouwe man’?”, schrijft hij op X.

Erika Zeegers, tolk Nederlandse gebarentaal, is het eens met Hans. “Eens kijken wat Angela ervan zou vinden als het over haar dochter zou gaan. Gadverdamme!”

Johan reageert

Wilfred Genee stipte de kritiek gisterenavond aan in Vandaag Inside. “Er zijn allemaal mensen boos over jouw opmerking over de billen van Alexia.”

Daarop zegt Johan: “O ja, maar daar heb ik zó’n ontzettende schijt aan wat allemaal mensen ervan vinden. Dat interesseert me geen k*t.”

Wilfred: “Ze zeggen: ‘Dat is een oude man die een beetje over de billetjes van dat meisje van 18 begint.’”

‘Billetjes likken’

Johan vindt dat hij niets fout doet. “Ja, maar die oude man heeft er nog wel een oog voor. Dat kwam omdat dat mannetje van Shownieuws aan de bar erover begon dat zij vaak poseert aan de zijkant en achterkant. Toen heb ik gezegd: ‘Ze heeft inderdaad een lekker kontje.’ Dat was slechts een constatering van iemand die er verstand van heeft.”

René van der Gijp vindt de uitspraken van Johan wel meevallen. “Dit is toch gewoon een constatering van een feit? We hebben het er toch niet over dat we aan die billetjes willen likken? Dat zou niet goed zijn.”

Grens over

Johan moet erg om die grap van René lachen. “Dat slikte ik ook in, hè? Dat heb ik niet gezegd!”

René: “Dan ga je een grens over! Hahaha.”

Bargast Merel Ek vindt de mannen behoorlijk platvloers bezig. Ze lacht: “Ook gelijk ‘likken’! Niet aanraken. Nee, het moet gelijk weer likken zijn!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Buiten of het gepast is of niet: vindt u de VI-mannen grappig over 'Alexia's kontje'?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen